VOCAST

Det digitala verktyget för effektivt pressarbete

Mediebilden blir alltmer fragmentiserad och du måste hantera många olika kanaler för att nå era målgrupper. Det fragmentiseradmedielandskapet medför både utmaningar och möjligheter som VOCAST hjälper dig att hantera. 

Hitta dina intressegrupper

Med VOCAST har du alla personer som är relevanta för ert varumärke till hands. Media, journalister och nyhetsinfluensers som var och en är experter på att kommunicera inom sitt specifika område väntar på att höra från dig. 

Skicka ut dina meddelanden

Din tid är kort och dyrbar. Därför finns ingen tid att spilla när du behöver komma ut snabbt med viktiga meddelanden. Med VOCAST tar det bara några klick att dela pressmeddelanden, foton och videor med dina viktigaste intressenter. 

Kontrollera ditt varumärke och din identitet

Det ställs höga krav på både er digitala närvaro och visuella kommunikation. Med VOCAST är du säker på att företagsidentitet, logotyp och bilder är lika knivskarpa som era meddelanden. 

Hantera media, journalister och nyhetsinfluenser på ett ställe

VOCAST riktar kommunikationen till de som bryr sig om ert erbjudandeer organisation och era tjänster. 

Få tillgång till utvalda listor med alla relevanta medier, journalister och nyhetsinfluensers. Det ger dina meddelanden en bättre chans att träffa rätt eftersom de träffar dem som bryr sig om era budskap. 

Du får också tillgång till VOCAST:s mediedatabas med media, journalister och nyhetsinfluensers. Alla kontakter har registrerats utifrån specifika områden, geografi och medietyper, så att du enkelt kan hitta dem som är intresserade av dina budskap. 

Du behöver inte oroa dig för GDPR när du kontaktar media och nyhetsinfluensers. VOCAST ser till att du har samtycke till att skicka. 

Onlinepress och bildbank

Ert nyhetsflöde och era foton är lättillgängliga och du kan hålla koll på om ditt innehåll laddas ner och tillämpas i praktiken. 

Med ett klick kan du dela dina senaste nyheter från ditt pressrum online, som naturligtvis är anpassat till din organisations visuella identitet. 

Detsamma gäller bildbanken, vilket gör det enkelt för dig att distribuera bilder, videor och andra filer till pressen och andra samarbetspartners. 

Skicka ut dina meddelanden och mät effekten

VOCAST följer er visuella identitet så att alla pressmeddelanden och nyhetsbrev återspeglar ert varumärke. Med VOCAST:s e-postredigerare kan du enkelt lägga till, ta bort och ändra innehåll i dina kampanjer själv. 

Vi ser också till att du kan skicka från din egen e-postdomän så att dina nyheter tas emot på ett trovärdigt och seriöst sätt och inte landar i skräppostfiltret. 

Du har dessutom tillgång till statistik som visar när dina e-postmeddelanden levereras, öppnas och vilka länkar mottagarna klickar på. 

Kolla vad VOCAST kan göra för dig

Få en guidad rundtur i VOCAST

Spendera 30 minuter och få en guidad rundtur i VOCAST. Vi visar dig alla fördelar och hur du arbetar mer effektivt med PR. Du kommer snabbt att upptäcka många nya möjligheter. 

Infomedia + VOCAST

Vi hjälper dig att implementera VOCAST så att plattformen stöder ditt PR-arbete. 

Business case

Infomedia säkerställer att VOCAST är konfigurerat för dig och ditt arbete. Med vår kompetens skapar vi synergier mellan mediebevakning och PR för att underlätta dina arbetsflöden och mäta effekten av ditt arbete.

Utbildning och rådgivning

Våra rådgivare hjälper till att förbereda er för att effektivisera ert PR-arbete och spara tid och krångel med VOCAST:s digitala PR-plattform. 

Kontakta oss

Kontakta oss och hör mer om VOCAST:s många möjligheter att effektivisera och dokumentera ditt PR-arbete.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.