Schemalägg, sänd och spåra pressmeddelanden från en enda PR-plattform

VOCAST är en allt-i-ett PR-plattform för effektivt PR-arbete. Använd VOCAST för att rikta dina PR-budskap mer exakt och hantera media, journalister och nyhetsinfluencers på ett ställe.

Infomedia är VOCASTS exklusiva återförsäljare och lösningspartner i Norden.

Det digitala PR-verktyget för effektivt pressarbete

Mediebilden blir alltmer fragmentiserad och du måste hantera många olika kanaler för att nå era målgrupper. Detta medför både utmaningar och möjligheter som VOCASTs PR-plattform hjälper dig att hantera. 

Hitta era intressenter

Med VOCASTs PR-verktyg finns alla personer som är relevanta för ert varumärke till hands. Media, journalister och nyhetsinfluencers; experter på att kommunicera inom sitt specifika område väntar på att höra från dig. 

Skicka ut meddelanden

Din tid är kort och dyrbar. Därför finns ingen tid att förlora när ni behöver komma ut snabbt med viktiga meddelanden. Med VOCASTs PR-verktyg tar det bara några klick att dela pressmeddelanden, foton och videor med era viktigaste intressenter. 

Håll koll på ert varumärke och identitet

Det ställs höga krav på både er digitala närvaro och visuella kommunikation. Med VOCASTs PR-plattform är du säker på att företagsidentitet, logotyp och bilder är lika knivskarpa som era meddelanden. 

Hantera media, journalister och nyhetsinfluenser på ett ställe

VOCAST riktar kommunikationen till de som bryr sig om ert erbjudandeer organisation och era tjänster. 

Få tillgång till utvalda listor med alla relevanta medier, journalister och nyhetsinfluencers. Det ger dina meddelanden en bättre chans att träffa rätt eftersom de träffar dem som bryr sig om era budskap. 

Du får också tillgång till VOCASTs mediedatabas med media, journalister och nyhetsinfluencers. Alla kontakter har registrerats utifrån specifika områden, geografi och medietyper, så att du enkelt kan hitta dem som är intresserade av era budskap. 

Du behöver inte oroa dig för GDPR när du kontaktar media och nyhetsinfluencers. VOCASTs plattform ser till att du har samtycke till att skicka. 

Onlinepress och bildbank

Ert nyhetsflöde och foton är lättillgängliga och du kan hålla koll på om innehållet laddas ner och tillämpas i praktiken. 

Med ett klick kan du dela de senaste nyheterna från ert pressrum online, som naturligtvis är anpassat till er organisations visuella identitet. 

Detsamma gäller bildbanken, vilket gör det enkelt för dig att distribuera bilder, videor och andra filer till pressen och andra samarbetspartners. 

Skicka ut meddelanden och mät effekten

VOCAST följer er visuella identitet så att alla pressmeddelanden och nyhetsbrev återspeglar ert varumärke. Med VOCASTs e-postredigerare kan du enkelt lägga till, ta bort och ändra innehåll i kampanjerna själv. 

Vi ser också till att du kan skicka från er egen e-postdomän så att era nyheter tas emot på ett trovärdigt och seriöst sätt och inte landar i skräppostfiltret. 

Du har dessutom tillgång till statistik som visar när dina e-postmeddelanden levereras, öppnas och vilka länkar mottagarna klickar på. 

Kolla vad VOCAST kan göra för dig

Boka en demo

Få en guidad rundtur i VOCAST och upplev de många möjligheter att effektivisera och dokumentera PR-arbetet.

Infomedia + VOCAST

Vi hjälper dig att implementera VOCAST så att PR-plattformen stöder ert PR-arbete.

Business case

Infomedia säkerställer att VOCAST är konfigurerat för dig och ditt arbete. Med vår kompetens skapar vi synergier mellan mediebevakning och PR för att underlätta arbetsflödena och mäta effekten av ert arbete.

Utbildning och rådgivning

Våra rådgivare hjälper till att förbereda er för att effektivisera PR-arbetet så att ni sparar tid och slipper krångel med VOCASTs digitala PR-plattform. 

Kontakta oss

Kontakta oss och hör mer om VOCASTs PR-verktyg och många möjligheter att effektivisera och dokumentera PR-arbetet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.