skip to Main Content

Få en skräddarsydd topografi över det digitala medielandskapet

Få en snabb överblick över din mediebild och dina nyckeltal, och sök igenom relevanta artiklar med hjälp av din personliga profil. Det kan du göra när du vill på din dator, smarta telefon eller läsplatta.

Bli av med bruset - vi ger dig en skräddarsydd övergripande bild

Er mediebevakning matchas alltid mot era krav för relevant medietäckning. Vi lägger upp en skräddarsydd sökprofil, vilket säkerställer att ni får exakt de nyheter som är relevanta för er. Varken för mycket eller för lite.

Brett spektrum av samarbetspartners

Vi har samarbetsavtal med ett brett spektrum av nyhetsmedier. Det ger dig en optimal utgångspunkt när vi sätter ihop din mediebevakning. På det här viset kan du vara säker på att få rätt och relevant nyhetstäckning.

Gå in på nätet eller via en app

Det bästa med det här är att du har tillgång till mediebevakningen med ett dagligt mejl, en portal eller en app.

Organisera era artiklar och dokumentera era insatser

Få en snabb överblick med hjälp av vårt statistikverktyg. Det hjälper dig att visualisera ditt mediegenomslag.

Filtrera efter behov

Du kan sortera din publicitet efter journalist, mediatyp, eller söka inom en specifik tidsperiod. Du kan också kategorisera och dela in publiciteten i mappar som du själv skapar.

Organisera innehållet

Du kan spara innehåll från alla dina sökprofiler i din mediebevakning och kategorisera det efter till exempel ämnestillhörighet eller kampanjer. Du kan enkelt dela material med andra i din organisation.

Medan du sover håller vi koll på nyheterna åt dig

Vi bevakar de flesta svenska medier, och tack vare vårt nätverk av samarbetspartners utanför Sverige har vi den starkaste täckningen av utländska medier i Norden.

Kolla dagens nyhetsskörd på din telefon till morgonkaffet

Få den mest relevanta nyhetsbevakningen i ett mejl på morgonen, så att du får en heltäckande överblick redan från början och kan reagera proaktivt på dagens mediehändelser.

Du har tillgång till din mediebevakning dygnet runt, året runt

Du kan alltid ha koll på din mediebevakning i din personliga portal eller app. Allt du behöver är en internetuppkoppling, så har du hela din mediebevakning på ett ställe.

Back To Top