Mediebevakning

Få insikt i hela mediebilden med en digital plattform till mediebevakning

Infomedia ger dig en tydlig överblick över din prestation i medielandskapet genom den mest avancerade mediebevakning med marknadens bredaste medietäckning.

fördelar med medieövervakning

Mediebevakning hjälper dig
att överblicka ett komplext
globalt medielandskap

Mediebevakning hjälper dig att överblicka ett komplext globalt medielandskap

Minska risken

Koll på omvärldsbevakning minskar risken

Vi håller koll på allt som sägs och skrivs om allt ni vill bevaka. Det ger bättre överblick och insikt i er omvärld och minskar risk.
Stärk ert anseende

Ert anseende påverkas i media. Håll koll på det

Ert anseende är guld värt och det påverkas alltmer i media. Ni måste vara informerade för att kunna agera och reagera.

Koll på nya trender

Upptäck nya trender och potential genom media

Med Infomedias mediebevakning och aviseringar kan ni få inspiration och upptäcka nya möjligheter för kommunikationen eller verksamheten.

Skapa tillväxt

Marknadsinsikt är vägen till ökad tillväxt

När ni har koll på vad som händer i omvärlden kan ni lättare fatta beslut och hitta en väg fram för ökad tillväxt på marknaden.
E-bok

Ladda ner vår e-bok om mediebevakning och dess fördelar för alla dina kollegor

Rätt insikter vid rätt tidpunkt kan vara guld värda. Med mediebevakning kan företag och organisationer minimera sina risker, vårda sitt anseende, identifiera viktiga framväxande trender, mäta sin kommunikation och utveckla sin verksamhet.

Ladda ner vår e-bok och lär dig hur mediebevakning kan användas strategiskt för att skapa värde för hela din organisation.

fördelar med medieövervakning

Är du välinformerad
tar du bättre beslut

För att agera och reagera på mediebevakningen räcker det inte alltid att veta vad som har sagts och skrivits. Det är också viktigt att veta var det har sagts och skrivits, hur många som har läst, sett eller hört det och inte minst om tonen är negativ eller positiv om ert företag.

Infomedias AI-stödda digitala mediebevaknings- och analysverktyg är speciellt utvecklade för att ge er överblick och insikter från omvärlden baserat på en stor mängd mediedata. Det gör att ni kan navigera säkrare i ett komplext globalt medielandskap och fatta de bästa besluten i ert arbete varje dag.

Ett bra nyhetslarm måste vara snabbt och kunna plocka ut de mest relevanta nyheterna i ett stort mediebrus och det lyckas Infomedia med. Det gör tjänsten värdefull för både kommunikationsfunktion och ledning.

Martin Blomgren, Group Press and Media Relations manager, Sandvik AB

PRINT / WEBB / SOCIALA MEDIER / TV / RADIO / PODCAST

Infomedia ger komplett översikt över era omnämnanden i hela mediebilden

Infomedia erbjuder marknadens mest precisa täckning av kommunikation samt press- och omvärldsbevakning. Kontakta oss för en demo av vår mediebevakning.

print_circle_forside.png

Print

web_circle_forside.png

Webb

social_circle_forside.png

Sociala medier

tv_circle_forside.png

TV

radio_circle_forside.png

Radio & podcast

Vi täcker hela mediebilden

Medielandskapet är stort och komplext. Vi erbjuder den bredaste bevakningen av hela mediebilden. I tryck, webb, sociala medier, radio och tv-bevakning. I Norden och övriga delar av världen.

Även bakom betalväggar

Vi går på djupet och fångar upp alla era omnämnanden in i minsta detalj. Även bakom betalväggar och andra hinder. Det ger en komplett översikt varje dag.

Ny teknik säkerställer bästa precision

Vi levererar utifrån era önskemål och sorterar bort irrelevant information med hjälp av unika söktekniker och AI-algoritmer. Det ger hög flexibilitet och stor precision.
INTERNATIONELL MEDIEBEVAKNING

Vi bevakar alla medier. Överallt.

Infomedia erbjuder automatiserad mediebevakning av alla medier i världen. Inte minst nyhetsmedier online.

Vi bevakar ständigt över 200 000 nyhetsmedier online och mer än sju miljarder artiklar över hela internet. Detta gör oss till världens ledande leverantör av nyhetsbevakning med data från nyhetsmedier online.

Plattform & Funktioner

Allt du behöver för att få en överblick över ditt företag och din omvärld i media

Plattform & Funktioner

Mediebevakning, analys och rapportering i en digital plattform

Få en notis i telefonen så fort ni omnämns, bli uppdaterad varje morgon med ett dagligt mejl eller se den fullständiga översikten i vår portal. Mediebevakningen är utformad för att passa era behov.

Sök bland mediegrupper
Tydlig artikelöversikt
Sätt upp dina egna sökprofiler
Se nyckeltal för er effekt
Se statistik för era omnämnanden

Markera omnämnanden med taggar och sentiment

Filtrera sökningarna

Skapa dina egna rapporter
Skapa aviseringar och nyhetsmejl

Få meddelanden

Vi levererar löpande alla era medieomnämnanden i mejl, på mobil eller via vår bevakningsportal.

Se alla era omnämnanden

Ni hittar alla era omnämnanden via sökprofilerna och sökorden som ni har valt.

Dela med kollegor

Dela nyheter med kollegor, ledning och andra som är intresserade av att få en överblick över era medieomnämnanden.

Skapa egna rapporter

Kategorisera era omnämnanden och skapa snabbt och lätt era egna skräddarsydda rapporter.

Få statistik och insikter

Se statistik för alla era omnämnanden och få en ännu djupare insikt i effekten av er kommunikation.
Målgrupper och behov

Mediebevakning
skapar värde för alla

Marknadens bredaste medietäckning, avancerad teknik och de bästa medarbetarna i branschen hjälper våra kunder att nå resultat varje dag. Vi kan göra detsamma för dig.

Kommunikationsansvariga har ett växande behov av att bevaka, analysera och optimera sin kommunikation. Lokalt, regionalt, nationellt och globalt. I tryck, på nätet, i sociala medier, på tv och radio, i poddsändningar – ja till och med på Dark web.

Infomedia har det största örat mot marken inom omvärldsbevakning och snappar upp allt som sägs och skrivs om ert varumärke, era konkurrenter, er bransch – och allt annat som påverkar ert företags position och anseende. Vi ser till att du alltid är den första som vet, så att du kan ta täten och optimera er kommunikation.

Kontakta oss

Ansvariga för marknadsföring och digitala kanaler har ett behov av att förstå sina marknader, målgrupper och medier – och av att få inblick i vad som fungerar och inte. Infomedia erbjuder avancerad AI-teknik, digitala verktyg, analytiker och rådgivare som står redo att hitta svaren.

Få viktig kunskap om var, när, hur och vem i kundsegmentet som reagerar på era produkter, varumärken och kampanjer. På så sätt kan du skapa innehåll och budskap baserat på fakta i stället för magkänslan – och snabbare nå mål.

Kontakta oss

Undrar du om mediebevakning och medieanalyser kan göra något särskilt för säljansvariga? Det korta svaret är: Ja. Rätt sökord och avancerade sökalgoritmer kan hjälpa dig att kartlägga nya affärsmöjligheter och generera leads.

Daglig mediebevakning håller ditt säljteam uppdaterat om nya möjligheter, så att ni kan ligga steget före konkurrenterna. Och en medieanalys kan ge er ytterligare insikter om relevanta marknader. Tror du det först när du ser det? Vi visar dig gärna hur.

Kontakta oss

Kommunikation och ledning går hand i hand. En ledning med tillgång till rätt verktyg för att kommunicera och inblick i effekten av kommunikation får större genomslagskraft än andra. Våra analyser och rådgivning är avsedda att hjälpa ledningen att förstå hur kommunikation förändrar företagets omvärld – och i slutändan dess ställning och anseende.

Tillsammans identifierar vi strategiska mål, nyckelpersoner, kärnbudskap och ärkerivaler, och vi formulerar rätt nyckeltal (KPI:er) som täcker in länder, regioner, varumärken och affärsenheter.

Kontakta oss

Infomedia har tillgång till enorma mängder historiska mediedata samt marknadens mest avancerade teknik för mediebevakning. Det ger både insikt om dåtiden och en ingång till framtiden. Vem sa vad och när?

Använd våra svenska och internationella mediearkiv till efterforskningar och få kunskap du inte hittar någon annanstans. Eller låt oss designa er unika sökalgoritm för att snappa upp nya trender eller övervaka vad konkurrenter och influencers säger och gör. Eller hur kan vi hitta ny kunskap om de saker som gör era produkter och tjänster unika?

Kontakta oss

Våra avancerade tjänster för mediebevakning och kommunikationsanalys hjälper HR-ansvariga att förstå hur er kommunikation påverkar företagets anseende – och därmed dess förmåga att locka till sig talanger. Men vår kompetens sträcker sig ännu längre.

Vi kan också hjälpa till med att hitta rätt talanger, om du själv eller din rekryteringsbyrå har svårigheter med det. Det kan ju hända att talangerna finns någon helt annanstans än där ni letar. Vi kan designa algoritmer som lyssnar till bestämda ord och snabbare hittar nålen i höstacken. Kanske på en avlägsen plats i världen?

Kontakta oss

Att befinna sig nära kunderna och deras affärsutmaningar är A och O för alla i byrå- och rådgivningsbranschen. Det gäller att ligga på topp när det gäller kunskap med verktyg för att upptäcka trender, omnämnanden, stämningar och allt det där som är viktigt för era kunder. Och du behöver göra det i och på samtliga medier, plattformar och platser.

Infomedia erbjuder lösningar till både byråer och andra konsultföretag som har behov av att bevaka och förstå kommunikation och omnämnanden bland sina kunder – och för sina kunder. Ingen har bredare och djupare täckning på marknaden.

Kontakta oss

Infomedias kundlista rymmer några av Sveriges största offentliga organisationer. Vi vet att effektiv kommunikation sker på andra premisser och mäts med andra parametrar än vad som gäller inom de största privata bolagen.

Därför är vi specialiserade på att bevaka, analysera och optimera kommunikation inom olika medier för allt från partier och myndigheter till departement och regioner. Vi tillgodoser även de mest specifika behov av mediebevakning, analys och rådgivning. Och vi erbjuder effektiva verktyg för att hantera viktiga uppgifter i kommunikationsavdelningens dagliga arbete.

Kontakta oss

Boka en demo

Vill du se hur Infomedias digitala plattform kan skapa värde för dig?

Behöver du en användarvänlig mobilapp för mediebevakning?

Vi gör det enkelt för dig att vara organiserad när du är på språng.

Vår användarvänliga app ger dig snabbt en överblick över alla dina omnämnanden, realtidsaviseringar och massor av nya sätt att hantera och dela nyhetsinnehåll och insikter.

Se även

Bevakning av sociala medier

Få värdefulla insikter om era inlägg, omnämnanden och målgrupper på sociala medier.

Medieanalys & insikt

Vi stärkar din marknadsposition hjälp av mediedata, medieanalyser och erfarna analytiker.

Mediearkiv

Sök bland miljontals artiklar i vårt svenska mediearkiv.

Kontakta oss

Kontakta oss och hör mer om hur våra lösningar för mediebevakning kan stärka din verksamhet eller organisation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Boka en demo av vår mediebevakning

Boka en demo av vår internationella mediebevakning

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt

Boka en demo av vår medieövervakning

Boka en demo nu och upplev hur vår plattform för mediebevakning, rapportering och analys ger dig en fullständig överblick över din omvärld.