fbpx

Mediebevakning
- vägen till insikt

Företag och organisationer ställs ständigt inför utmaningar när det gäller att minimera sina risker och skydda sitt anseende. Därför behöver de bevaka sig själva och sin omvärld genom media.

Ladda ner vår e-bok och lär dig hur mediebevakning och insikter från mediedata skapar värde för hela din organisation.

Social Listening

Samtal på sociala medier är värdefulla om du vet hur du ska reda ut det ovidkommande – upptäck nya trender, öka kännedomen om varumärket, optimera produkter och tjänster och mycket mer.

Ladda ner vår guide och lär dig om de viktigaste ämnena inom social listening så att du kan få ut det mesta av disciplinen.

Så skapar du en strategi för sociala medier

Användningen av sociala medier är ett effektivt sätt att nå målgruppen – oavsett om det är för att stärka varumärket, förbättra kundservicen eller öka försäljningen. För att säkerställa största möjliga effekt av arbetet bör du lägga en strategi innan du börjar.

Ladda ner vår 7-stegsguide till en framgångsstrategi för sociala medier.

5 tips för den bästa mediebevakningen

Bra mediebevakning mäter effekten i ert PR- och kommunikationsarbete, tipsar försäljningsavdelningen om nya affärsmöjligheter och ger marknadsavdelningen en oumbärlig inblick i branschen och konkurrenterna.

Här ger vi dig fem rekommendationer om hur du får den bästa mediebevakningen.

Employee Advocacy

När anställda delar innehåll om sin arbetsplats på sociala medier är både räckvidden och engagemanget större än när samma eller liknande innehåll delas från företagets profil.

Den här guiden är till för alla som vill starta eller skala upp ett Employee Advocacy-program.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt

Ladda ner vår guide om Social Listening

Ladda ner guide

Så skapar du en strategi för sociala medier

5 tips för den bästa mediebevakningen

Ladda ner whitepaper om Employee Advocacy