fbpx
KARRIÄR HOS INFOMEDIA

Vi skapar framtiden för Media Intelligence.
Vill du vara med?

Vi har fingret på nyhetspulsen och ger insikt och kunskap till våra kunder varje dag, dygnet runt. Vi är cirka 200 medarbetare i hela Norden med ett brett spektrum av kompetenser och yrkesroller. Vår kombination av erfarna specialister och nya talanger gör Infomedia till en levande och dynamisk arbetsplats.

Lediga tjänster

Vi har för närvarande inga lediga tjänster, men vi välkomnar alltid spontanansökningar. Skicka ditt CV och eventuellt personligt brev via länken nedan. Vi läser alla ansökningar löpande och återkommer om vi ser en matchning.

Vi välkomnar alltid spontanansökningar. Skicka ditt CV och eventuellt personligt brev via länken nedan. Vi läser alla ansökningar löpande och återkommer om vi ser en potentiell matchning.

Jobb
Plats
Ansökan
Infomedia, Tallinn
01. aug 2024
Infomedia, Tallinn
01. aug 2024
Infomedia, Tallinn
15. aug 2024

Att arbeta på Infomedia

På Infomedia skapar vi alla en sund kultur med en stark känsla av gemenskap och ömsesidig respekt. Vi pratar, lyssnar och skrattar tillsammans varje dag.

Hög nivå av professionalism

Vi är professionella och arbetar i tvärvetenskapliga team med många expertområden. Vi sätter ribban högt och vill skapa lösningar som ligger i framkant.

I stadens hjärta

Alla våra kontor är centralt belägna i stadskärnan. Oavsett om du arbetar i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Tallinn eller Helsingfors har du nära till kollektivtrafiken, caféer och charmigt stadsliv.

Kontinuerlig kompetensutveckling

Som kunskapsorganisation är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Vi ser till att våra kollegor är väl rustade för sina uppgifter och säkerställer kontinuerlig utveckling.

Ledande marknadsposition

Vi har en stark position och är både kända och erkända i Norden. Vi delar vår kunskap mellan våra marknader och drar nytta av fördelarna med vår breda marknadsnärvaro.

Framtidens teknik

Vår bransch tog sin början i form av pressklipp i bruna kuvert. Idag arbetar vi 100% digitalt. Med både artificiell intelligens och annan spännande teknik.

Frihet under ansvar

På Infomedia är det viktigt att våra chefer är väl rustade för sin uppgift. Vi uppmuntrar till medarbetarengagemang, med nära dialog och frihet under ansvar för den enskilda individen.

Sociala aktiviteter

På Infomedia har vi roligt tillsammans och anordnar en mäng roliga evenemang – det finns något för alla. När du har tid och lust finns det alltid en soffplats ledig där dukan ha ett gott skratt med kollegorna.

Hållbart mindset

Alla har ansvar för att skapa en mer hållbar framtid. Därför är vi en del av UN Global Compact, där vi tillsammans med andra verksamheter tar vårt samhällsansvar på allvar.

Vi söker talanger i Tallinn​

På Infomedia är vi cirka 200 anställda i Norden. I Tallinn, Estlands huvudstad, har vi ett stort och ungt skandinaviskt team med talanger från Sverige, Danmark, Norge och Finland. De har sina fingrar på nyhetspulsen och levererar överblick och insikt till våra spännande kunder.

Jobb i Tallinn?

Tallinn är en spännande stad som erbjuder kultur och upplevelser så väl som karriärmöjligheter. Vill du bo utomlands under en period och arbeta med nyheter och media tillsammans med fantastiska och begåvade kollegor från hela Norden? Skicka då din ansökan till oss.

Vi tar ansvar för oss själva och samhället

Infomedia arbetar för att skapa transparens för våra kunder via mediebilden. Samma transparens strävar vi efter att uppnå även om oss själva. Här kan du läsa om vad vi gör för att agera ansvarsfullt som företag.

Välj ett land

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt