Karriär hos Infomedia

Vi skapar framtiden för medieintelligens.
Vill du vara med?

Lediga tjänster

Jobb
Plats
Ansökan

Lediga tjänster

Vi har tyvärr inga lediga tjänster i Sverige i nuvarande. Se eventuellt  lediga tjänster i Danmark och Norge.

Karriär hos Infomedia

Vi har cirka 250 kompetenta medarbetare i hela Norden. Vi följer nyheternas puls och ger insikt och kunskap till våra kunder dygnet runt. Minut för minut.

Kombinationen av erfarna specialister och unga kollegor med en ny syn på verkligheten gör Infomedia till en levande och kunskapsintensiv arbetsplats och det är det som skapar vår starka kultur och vårt DNA. Detta gör Infomedia till en unik arbetsplats.

Vill du vara med?

Det här är Infomedia

Det är roligt och utvecklande att jobba på Infomedia. Från dag ett kommer du att välkomnas av kollegor i en fin gemenskap och stark kultur. Alla är redo att hjälpa dig att komma igång.

Ledande marknadsposition

Vi har en stark position och är både välkända och erkända i Norden. Vi delar kunskap mellan länderna och drar nyttja av fördelarna med att finnas på flera marknader.

En bransch i ständig utveckling

Mediebevakning och att mäta kommunikationen på grundval av data är mycket efterfrågat. Vi är därför en bransch i ständig utveckling.

Framtidens teknik

Vår bransch kom från en värld av pressklipp i bruna kuvert. Idag arbetar vi 100 % digitalt. Både med artificiell intelligens och annan spännande teknik.

Frihet under ansvar

På Infomedia är det viktigt att våra chefer är väl rustade för sin uppgift. Vi uppmuntrar till medarbetarengagemang, med nära dialog chef och medarbetare mellan och frihet under ansvar för den enskilde individen.

Hög professionalism

Vi är professionella och arbetar i tvärvetenskapliga team med många expertområden. Vi sätter ribban högt och vill skapa lösningar som ligger i framkant.

Kul med kollegor

Vi har kul tillsammans på Infomedia och det är nära till skratt. När du har tid och lust finns det alltid någon som gärna tar en lunch på en närliggande restaurang eller fikar.

Driftiga studenter

Alla karriärer börjar någonstans och på Infomedia vet vi att du kan göra mycket, redan efter det första eller andra året av dina studier. Våra studentjobb är flexibla och med goda möjligheter att höja sin kompetens.

I hjärtat av Stockholm city

Vi finns ett stenkast från Stureplan och en kort promenad från tunnelbanan. Närheten till Humlegården och möjlighet till walk-and-talk i parken är en trevlig del av vår vardag.

Hållbarhet

Alla har ansvar för att skapa en mer hållbar framtid. Därför är vi en del av UN Global Compact, där vi tillsammans med andra verksamheter tar vårt samhällsansvar på allvar.

 

Skicka in spontanansökan?

Vi tar gärna emot spontana ansökningar.

Beskriv dig själv, vilken typ av jobb du vill ha och varför du tycker att vi ska anställa dig. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi hör av oss om vi hittar något som matchar dina önskemål och din kompetens.

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt