Hootsuite

hootsuite-logo.svg

Den kompletta plattformen för hantering av sociala medier

Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla era aktiviteter från kampanjer till kundservice i sociala medier i en skräddarsydd instrumentpanel.

Planera innehåll

Spara tid och kraft genom att lägga upp och planera innehåll för flera sociala medier. Lägg upp allt på en gång i csv-format, eller använd Hootsuites planeringsverktyg.

Hantera ert innehåll

Skräddarsy innehåll till alla era kanaler i Hootsuite, skapa ett bibliotek med godkänt innehåll anpassat efter varumärket och återpublicera innehåll i egna sociala medier.

Marknadsför kampanjer

Hantera marknadsföringen av kampanjer från samma plattform som du använder för att styra ditt organiska innehåll och kundärenden.

Övervaka omnämnanden

Hör vad folk säger om er, era konkurrenter eller era produkter. Bevaka utifrån relevanta hashtaggar, nyckelord eller profiler direkt i Hootsuite.

Hantera kommentarer

Besvara inlägg och kommentarer smidigt och lätt. Godkänn svar för att säkerställa snabb feedback som avspeglar ert varumärke och er identitet.

Analysera effekten

Skapa smidigt egna rapporter utifrån fler än 200 variabler, som mäter effekten av ert innehåll i sociala medier inom samtliga kanaler, kampanjer och affärsområden.

Skydda era konton

Skydda ert varumärke genom smidig och säker åtkomst till era olika konton i sociala medier, som team på olika avdelningar kan få tillgång till utan problem.

Arbeta säkert och felfritt

Ge medarbetare tillgång till de profiler, tillstånd och nätverk som de ska använda. Använd de inbyggda procedurerna för godkännanden och undvik fel.

Integrera era data

Stärk samarbetet i hela organisationen och integrera ert CRM-system, er e-postplattform eller andra av de över 250 system som kan användas direkt i Hootsuite.

Nå hela vägen fram i sociala medier med Hootsuite

Kampanjplanering

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads kan ni nöja er med en plattform för annonsering och spara både tid och pengar. Skapa och testa enkelt hundratals Facebook-, Instagram- och Google-annonser på några få minuter, och utöka era konverteringar genom att hantera och optimera målgrupper, placeringar och timing på ett ställe.
Employee advocacy/social selling

Hootsuite Amplify

Använd era medarbetares inflytande i sociala medier och boosta företagets sociala räckvidd. Med Hootsuite Amplify är det busenkelt att ge medarbetare möjlighet att dela ert förhandsgodkända innehåll i hela deras sociala nätverk. Tillsammans är era nätverk starkare än ert eget.

Instrumentpanel med resultat

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får ni bättre överblick över hur sociala medier påverkar försäljningen, så att ni enklare kan bekräfta att de lönar sig. Upptäck vilka insatser ni ska fokusera på för att förbättra resultaten från ert organiska och betalda innehåll i sociala medier.
Bevakning av sociala medier

Hootsuite Insights

Tänk dig känslan av att kunna kika in i miljontals kundsamtal i realtid, och hålla er uppdaterade om viktiga trender. Med Hootsuite Insights kan ni analysera miljontals realtidssamtal online. Och till exempel ta reda på vad kunderna gör och hur de känner.

Man vill kunna lära sig av en konsult eller partner, och med Infomedia vet vi att om vi undrar något inom kommunikation, marknadsföring eller sociala medier så kan vi höra av oss och få vägledning, och lära oss något nytt. Det ser vi som ett otroligt stort mervärde!

Nenne Nestius, Innehållsansvarig sociala medier

Boka en demonstration av Hootsuite

Hootsuite är en allt-i-ett-plattform för alla som arbetar strategiskt med sociala medier. Låt oss ge dig en demonstration och visa hur vi samlar och stärker era insatser i sociala medier på ett ställe.

Hämta Hootsuite-appen

Publicera och redigera ert innehåll i sociala medier medan du är i farten och engagera era målgrupper. Hämta Hootsuite-appen till iPhone, iPad, iPad Touch och Android.

Infomedia + Hootsuite

Vi hjälper er med att implementera Hootsuite, så att plattformen stöder era utmaningar – och vi ser till att alla får den utbildning de behöver.

Business case

Oavsett om ni mäter framgång i leads, budskap eller kundnöjdhet kan Hootsuite hjälpa till med att mäta rätt nyckeltal, så att ni vet när ni har lyckats.

Arbetsflöden

Vi kartlägger era arbetsflöden, så att Hootsuite effektiviserar och optimerar arbetet med sociala medier. För såväl ansvariga för sociala medier, kundtjänst och andra medarbetare.

Implementering

Vi har med stor framgång implementerat Hootsuite i flertalet privata och offentliga organisationer. Nyckeln till framgång är intern förankring genom utbildning och löpande fortbildning.
Whitepaper

De 15 viktigaste trenderna inom sociala medier

Infomedia och våra partners ZeroFOX, Talkwalker och Brandwatch har undersökt viktiga trender på sociala medier. Den här guiden introducerar dig till 15 trender som påverkar din strategi och ditt arbete med sociala medier.

Ladda ner guiden och lär dig mer om trender i sociala medier.

Se även

Bevakning och analys av digitala och sociala medier
talkwalker-logo.svg
Talkwalker är en prisbelönt, digital plattform för bevakning och analys av digitala och sociala medier.
Digitalt varumärkesskydd
zf.svg
ZeroFOX skyddar er mot säkerhetsrisker i alla sociala medier, mobil, e-post samt Dark Web.

Kontakta oss

Låt oss talas vid om ditt arbete med sociala medier, och hur Hootsuite kan göra ditt eget och dina medarbetares arbete ännu smidigare.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få inspiration 1-2 gånger i veckan. Till exempel om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.