fbpx

Social Media Management med Hootsuite

Planera och publicera ert sociala medieinnehåll, hantera kunddialog och mycket mer, allt från ett och samma ställe. Hootsuite är den ledande plattformen för hantering av sociala medier globalt, och vi är Hootsuites exklusiva återförsäljare och lösningspartner i Norden.

Hootsuite-black-rgb

Den kompletta plattformen för hantering av sociala medier

Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla era aktiviteter från kampanjer och annonser till kundservice i sociala medier i ett anpassat dashboard.

Planera innehåll

Spara tid och kraft genom att lägga upp och planera innehåll för flera sociala medier. Lägg upp allt på en gång i csv-format, eller använd Hootsuites planeringsverktyg.

Hantera ert innehåll

Skräddarsy innehåll till alla era kanaler i Hootsuite, skapa ett bibliotek med godkänt innehåll anpassat efter varumärket och återpublicera innehåll i egna sociala medier.

Marknadsför kampanjer

Hantera marknadsföringen av kampanjer och annonser från samma plattform som du använder för att styra ditt organiska innehåll och kundärenden.

Övervaka omnämnanden

Hör vad folk säger om er, era konkurrenter eller era produkter. Bevaka utifrån relevanta hashtaggar, nyckelord eller profiler direkt i Hootsuite.

Hantera kommentarer

Besvara inlägg och kommentarer smidigt och lätt. Godkänn svar för att säkerställa snabb feedback som avspeglar ert varumärke och er identitet.

Analysera effekten

Skapa smidigt egna rapporter utifrån fler än 200 variabler, som mäter effekten av ert innehåll i sociala medier inom samtliga kanaler, kampanjer och affärsområden och ger nya insikter.

Skydda era konton

Skydda ert varumärke genom smidig och säker åtkomst till era olika konton i sociala medier, som team på olika avdelningar kan få tillgång till utan problem.

Arbeta säkert och felfritt

Ge medarbetare tillgång till de profiler, tillstånd och nätverk som de ska använda. Använd de inbyggda procedurerna för godkännanden och undvik fel.

Integrera era data

Stärk samarbetet i hela organisationen och integrera ert CRM-system, er e-postplattform eller någon av de andra av de över 250 systemen som kan användas direkt i Hootsuite.

Social media managerns favoritverktyg

Hootsuite används av 18 miljoner företag globalt och har utsetts till en G2 ledare i 5 kategorier inom Social Media Marketing Software. Inklusive första plats i Social Media Management.

Källa: G2, recensionssida för programvara

Mer än 240 integrationer

Med mer än 240 integrationer stöder Hootsuites plattform de mest krävande behoven av att effektivisera hanteringen av sociala medier.

Man vill kunna lära sig av en konsult eller partner, och med Infomedia vet vi att om vi undrar något inom kommunikation, marknadsföring eller sociala medier så kan vi höra av oss och få vägledning, och lära oss något nytt. Det ser vi som ett otroligt stort mervärde!

Nenne Nestius, Innehållsansvarig sociala medier

Nå hela vägen fram i sociala medier med Hootsuite

Kampanjplanering

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads kan ni nöja er med en plattform för annonsering, få mer effekt och spara både tid och pengar. Skapa och testa enkelt hundratals Facebook-, Instagram- och Google-annonser på några få minuter, och utöka era konverteringar genom att hantera och optimera målgrupper, placeringar och timing på ett ställe.

Employee advocacy/social selling

Hootsuite Amplify

Använd medarbetarnas inflytande, så kallad Employee Advocacy, i sociala medier och boosta företagets sociala räckvidd. Med Hootsuite Amplify är det enkelt att ge medarbetare möjlighet att dela ert godkända innehåll i hela deras sociala nätverk. Tillsammans blir era nätverk ännu starkare i sociala medier.

Instrumentpanel med resultat

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får ni bättre överblick över hur sociala medier påverkar försäljningen, så att ni enklare kan bekräfta att de lönar sig. Upptäck vilka insatser ni ska fokusera på för att förbättra resultaten från ert organiska och betalda innehåll i sociala medier.
Bevakning av sociala medier

Hootsuite Insights

Tänk dig känslan av att kunna kika in i miljontals kundsamtal i realtid, och hålla er uppdaterade om viktiga trender. Med Hootsuite Insights kan ni analysera miljontals realtidssamtal online. Och till exempel ta reda på vad kunderna gör och hur de känner.

Boka en demo av Hootsuite

Hootsuite är en allt-i-ett-plattform för alla som arbetar strategiskt med sociala medier. Låt oss ge dig en demonstration och visa hur vi samlar och stärker era insatser i sociala medier på ett ställe.
Hootsuite-black-rgb.svg

Ladda ner Hootsuite's Social Trends 2024

Hootsuite ger deras syn på framtiden för marknadsföring på sociala medier, social commerce och kundservice.

Vi hjälper er med att implementera Hootsuite, så att plattformen stöder era utmaningar – och vi ser till att alla får den utbildning de behöver.

Business case

Oavsett om ni mäter framgång i leads, budskap eller kundnöjdhet kan Hootsuite hjälpa till med att mäta rätt nyckeltal, så att ni vet när ni har lyckats.

Arbetsflöden

Vi kartlägger era arbetsflöden, så att Hootsuite effektiviserar och optimerar arbetet med sociala medier. För såväl ansvariga för sociala medier, kundtjänst och andra medarbetare.

Implementering

Vi har med stor framgång implementerat Hootsuite i flertalet privata och offentliga organisationer. Nyckeln till framgång är intern förankring genom utbildning och löpande fortbildning.

Se även

EMPLOYEE ADVOCACY

Hootsuite Amplify gör det enklare för dina anställda att dela inlägg om företaget och andra relevanta ämnen på sociala medier.

Bevakning och analys av digitala och sociala medier

Talkwalkers digitala bevaknings- och analysverktyg ger dig realtidsinsikt i vad som händer på alla sociala kanaler och andra digitala media på 187 språk.

Infomedia Blogg

Läs mer på bloggen

Få inspiration, tips och råd om hantering av sociala medier på vår blogg.

Kontakta oss

Låt oss talas vid om ditt arbete med sociala medier, och hur Hootsuite kan göra ditt eget och dina medarbetares arbete ännu smidigare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Boka en Hootsuite demo

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt

Få en demo av Hootsuite

Hootsuite är världens ledande plattform för Social Media Management. Boka en demo och upplev plattformens avancerade verktyg för dig som arbetar seriöst med sociala medier.