Talkwalker

talkwalker-logo-white.svg

Lyssna och förstå vad som sägs om er i sociala medier

Med Talkwalkers bevaknings- och analysverktyg får ni realtidsinsikter om vad som sker i alla sociala kanaler och onlinemedier på hela 187 språk.

Lyssna på samtalen

Lyssna på samtalen om ert varumärke, era produkter och kampanjer i sociala medier. Lyssna på text, bilder och video i olika sociala nätverk.

Upptäck nya trender

Upptäck de hetaste nyheterna, hitta ämnen och utforska vilka frågor som intresserar era målgrupper. Förstå vad som driver samtalen, så att ni kan delta i dem.

Lär känna målgruppen

Titta i data och lär känna er målgrupp. Med Talkwalker får du inblick i vad som pågår bland era kunder, intressenter och influencers.

Skydda ert anseende

Ert anseende påverkas av det sätt som ni omnämns. Använd Talkwalker för att lyssna, så att ni kan anpassa er kommunikation och få högsta betyg.

Mät insatserna

Mät, optimera och dokumentera era insatser med Talkwalkers avancerade funktioner. Samla allt i en instrumentpanel och ta emot rapporter som täcker olika behov.

Integrera data

Integrera data från er webbplats eller andra relevanta data och få djupare insikter om hur era insatser i sociala medier påverkar era framgångar.

För såväl PR och kommunikation, digital marknadsföring och analys

Internet surrar av information om din organisation, dina talespersoner och produkter. Med Talkwalker kan ni både lyssna och analysera för att anpassa era budskap.

Global täckning

Var i världen talar folk om er? I vilka kanaler? Och på vilka språk?

Räckvidd och engagemang

Hur långt färdas ert innehåll? Engagerar det mottagarna?

Budskapets slagkraft

Når era budskap fram till rätt målgrupper?

Uppfattning

Vad tycker kunderna om ert varumärke, era produkter, ert innehåll och era budskap?

Andel av uppmärksamheten

Hur mycket talar målgrupperna om er jämfört med konkurrenterna?

Webbtrafik

Hur mycket trafik driver era kampanjer till webbplatsen?
grid.svg
like.svg
comment-1.svg
love.svg
image_social.png

Från bevakning av sociala medier till digitala insikter

Analyser

Analysera sociala medier, bloggar, traditionella och webbaserade nyhetsmedier på en enda plattform, och få den mest kompletta globala täckning av betalda och egna medier på 187 språk. Titta själv i data och sätt samman relevanta instrumentpaneler. Eller låt oss hjälpa dig att ta fram den data du behöver i ett format som kan användas av både dig och ledningen.

Insikter

Använd Talkwalkers miljontals datapunkter för att få insikter om nya trender, din målgrupp, dina produkter eller ditt företags anseende – eller samla nya idéer till innehåll eller kampanjer. Upptäck vad folk tänker, köper eller säger, och hitta snabbt ny marknadspotential – alltsammans presenterat visuellt och logiskt. 

Research

Med Talkwalker Quick Search får ni snabbt överblick över vad som händer i sociala medier och andra digitala kanaler. Få viktiga nyckeltal som engagemang, volymer, stämningar, teman, influencers, demografi och geografiska platser. Använd Talkwalker Quick Search till att förstärka era varumärkes- och kommunikationsinsikter, så att ni kan utforma, mäta och optimera era budskap.

Gratis verktyg

Talkwalker Alerts är det bästa gratisverktyget och det smidigaste alternativet till Google Alerts. Med Talkwalker Alerts kan du följa vissa relevanta sökord och få aviseringar per mejl när något nytt händer. Hitta nytt, intressant innehåll om ert varumärke, konkurrenter, händelser eller favoritämnen, och få ett försprång mot konkurrenterna.

Få en guidad tur i Talkwalker

Lägg 30 minuter på en guidad tur i Talkwalker. Vi visar dig fördelarna med världens ledande plattform för bevakning och analys av sociala och digitala medier. Du upptäcker snabbt era många möjligheter.

Infomedia + Talkwalker

Vi hjälper till med att implementera Talkwalker, så att plattformen stöder era utmaningar – och vi ser till att alla får den utbildning de behöver.

Business case

Oavsett om ni mäter framgång i omnämnanden, budskap eller kundnöjdhet kan Talkwalker hjälpa till att mäta rätt nyckeltal, så att ni vet när ni har lyckats.

Arbetsflöden

Vi kartlägger era arbetsflöden, så att Talkwalker kan effektivisera och optimera arbetet med sociala medier inom hela organisationen.

Implementering

Vi har med stor framgång implementerat Talkwalker i både privata och offentliga organisationer. Vi utbildar och tränar dig och ditt team i Talkwalkers många funktioner.

Man vill kunna lära sig av en konsult eller partner, och med Infomedia vet vi att om vi undrar något inom kommunikation, marknadsföring eller sociala medier så kan vi höra av oss och få vägledning, och lära oss något nytt. Det ser vi som ett otroligt stort mervärde!

Nenne Nestius, Innehållsansvarig sociala medier

Whitepaper

De 15 viktigaste trenderna inom sociala medier

Infomedia och våra partners ZeroFOX, Talkwalker och Brandwatch har undersökt viktiga trender på sociala medier. Den här guiden introducerar dig till 15 trender som påverkar din strategi och ditt arbete med sociala medier.

Ladda ner guiden och lär dig mer om trender i sociala medier.

Se även

Hantering av sociala medier
hootsuite-logo.svg
Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla era aktiviteter i sociala medier i en skräddarsydd instrumentpanel.
Skydd av digitalt varumärke
zf.svg
ZeroFOX ger effektivt skydd mot säkerhetsrisker i alla sociala medier, mobil, e-post samt darkwebb.

Kontakta oss

Kontakta oss för att höra mer om Talkwalker’s många spännande möjligheter.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få inspiration 1-2 gånger i veckan. Till exempel om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.