Rådgivning

Vår rådgivning omvandlar medieinsikter till handling och handling till resultat

Infomedias rådgivare ger en djupare inblick i hur mediebevakning och analys kan stärka er kommunikation och verksamhet.

Våra rådgivare tar er kommunikation ett stort steg längre

Vår beprövade process och våra erfarna rådgivare skapar mervärden som kompletterar er medierådgivning och era medieanalyser. Det ger fler insikter som berikar er kommunikation och verksamhet.

Här kan vi ge råd

Våra analytiker och rådgivare hjälper till att ta fram kommunikationsinsikter som stödjer riktade åtgärder och leder till mätbara resultat.

Kanske betraktar ni er som ansvarsfulla och nytänkande. Men kanske är ni främst kända för att vara klassiska och konservativa. Hur använder ni data för att tränga igenom med era budskap? Och hur hittar ni rätt medier och kanaler att positionera er i?

Vi erbjuder rådgivning om hur ni skapar en rättvisande bild i olika medier och hur ni tar fram en skottsäker budskaps- och mediestrategi med avstamp i data. Och vi följer naturligtvis upp strategin för att se om den fungerar.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Kommunikation kan bidra till verksamheten på många sätt. Och det finns ännu fler sätt att mäta om den gör det. På Infomedia tror vi inte på antagandet att stor räckvidd är detsamma som hög kännedom. Och vi tror inte heller på att hög kännedom nödvändigtvis betyder kraftigt ökad försäljning.

Låt oss hjälpa till att identifiera hur ni kan mäta om era kommunikationsinsatser påverkar strategiska affärsmål.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Din omgivning håller ständig koll på hur du agerar – eller inte agerar – i  sociala medier. Och dina målgrupper tittar på och engagerar sig främst här när de väljer vem de vill köpa av, rösta på eller rekommendera till andra.
Då gäller det att du är tydlig med vad du vill förmedla, att du har har kunniga talespersoner och budskap skräddarsydda för målgruppen.

Vi erbjuder både strategisk rådgivning och ledande teknik som hjälper de största företagen och organisationerna att lyssna, analysera och förstå budskap och dialoger i alla sociala kanaler.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Att visa ansvar för hållbarhet har blivit en lika naturlig del av strategin som användandet av digital teknik. Men vilken betydelse får det för verksamheten, för er marknadsställning och för ert anseende när ni kommunicerar hållbara budskap? Och vilka globala mål ska ni prioritera i kommunikationsarbetet i förhållande till konkurrenterna?
Infomedia har fullständig överblick över hållbarhetsagendans innehåll i redaktionella och sociala medier.

Vi bidrar med rådgivning om ni vill diskutera en hållbar kommunikationsstrategi och hjälper er att mäta och optimera tills den når fram i medierna och till målgrupperna.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Vi har kontor i hela Norden och erbjuder mediedata från nyhetsmedier i hela världen. Det ger oss särskilt stor kunskap i val av medier och budskap i ett internationellt kommunikationslandskap, både i redaktionella och sociala medier.

Om ditt företag eller din organisation letar efter nya kunder, en bättre image eller har andra strategiska mål kan du få råd av oss. Vi hjälper redan stora internationella varumärken med insikter och analyser från internationella marknader.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Se även

Medieanalys

Våra medieanalyser och dashboards ger insikter om era omnämnanden, anseende och resultat i mediebilden.

Digitala plattformar

Vi erbjuder marknadens ledande teknik för att bevaka och analysera din kommunikation i sociala medier.

Följ oss på bloggen

Få insikter om de senaste trenderna inom mediebevakning. Följ våra experter i bloggen.

Kontakta oss

Våra analytiker och rådgivare förstår era krav på att uppnå resultat och kan ta er kommunikation ett steg längre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.