Rådgivning

Vår rådgivning omvandlar medieinsikter till handling och handling till resultat

Infomedias rådgivare ger en djupare inblick i hur mediebevakning och analys kan stärka er kommunikation och verksamhet.

Våra rådgivare tar er kommunikation ett stort steg längre

Vår beprövade process och våra erfarna rådgivare skapar mervärden som kompletterar er medierådgivning och era medieanalyser. Det ger fler insikter som berikar er kommunikation och verksamhet.

Här kan vi ge råd

Våra analytiker och rådgivare hjälper till att ta fram kommunikationsinsikter som stödjer riktade åtgärder och leder till mätbara resultat.

Ni kanske ser er själva som ansvarstagande och nytänkande. Men kanske är ni framför allt kända för att vara klassiska och konservativa. Infomedia erbjuder värdefull data och insikter, som gör det möjligt för er att positionera er med rätt budskap i rätt medier och kanaler.

Vi kartlägger vilka medier och kanaler, som bäst för ut ert budskap till målgrupperna. Vi belyser i vilken grad som ert budskap faktiskt slår igenom, och vi följer naturligtvis upp era aktiviteter och justerar strategin, till dess att den är i mål.

Vänd dig till oss om du vill ha en strategisk och datadriven ingång till optimering av era budskap och till val av medier och kanaler.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Ett målinriktat arbete med data och insikter i media och kommunikation kan bidra till att utveckla ert företag eller er organisation på många sätt. Det har aldrig funnits fler metoder för att mäta om er kommunikation faktiskt förändrar något i praktiken. Vi hjälper er att göra era kommunikationsinsatser mätbara och därmed effektiva.

Det handlar inte bara om data, utan om att se på rätt data och komma fram till värdefulla insikter. Vi tror exempelvis inte på den traditionella idén om att stor räckvidd garanterat är det samma som hög namnkunnighet. Och vi tror heller inte, att hög namnkunnighet nödvändigtvis är lika med stor försäljning.

Vänd dig till oss om du vill identifiera vad ni ska mäta för att ta reda på om era kommunikationsinsatser påverkar era strategiska affärsmål.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Om du talar om allt, kommer du inte att bli ihågkommen för något. Verksamheter som väljer sin agenda med omsorg är därför mer framgångsrika på att bli uppmärksammade och ihågkomna.

Hur är er synlighet i medierna inom de områden som tar er närmare era strategiska mål?

Vi har landets bredaste och djupaste mediebevakning, med massor av data på lager. Den använder vi till att kartlägga våra kunders position i mediebilden i förhållande till konkurrenterna. Vi sammanställer strategier och planer, som säkrar genomslagskraft inom de viktigaste områdena, så att ni blir uppmärksammade och ihågkomna för det ni önskar.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Trovärdig kommunikation från medarbetare och talespersoner är centralt både för positionering och varumärkesbyggande i ett företag eller en organisation. Med vad bör ni kommunicera för att positionera er? Och med vem? Vi hjälper er med hur ni kan använda medarbetarnas egna sociala kanaler så att ni når ut bredare, mer precist och mer trovärdigt med de viktigaste budskapen.

Vi på infomedia mäter löpande i vilka medier som våra kunders medarbetare och talespersoner blir omnämnda, och hur omnämnandena ser ut. Det ger oss värdefull insikt som vi kan använda för att ge er råd gällande mediestrategier för talespersoner och löpande optimering av era aktiviteter på olika medieplattformar.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Att visa ansvar inom hållbarhet har blivit en lika naturlig del av strategin som användning av digital teknologi. Men vilken betydelse har det för era affärer, er position och er image, när ni kommunicerar hållbarhetsbudskap? Och vilka globala mål bör ni prioritera i er kommunikation i förhållande till era konkurrenter?

Infomedia är de enda som har total överblick över vad som är aktuellt inom agendan för hållbarhet på såväl redaktionella som sociala medier.

Vänd dig till oss, om du vill diskutera en kommunikationsstrategi för hållbarhet. Vi hjälper dig att mäta och optimera din strategi ända fram till att den får genomslag i medierna och når målgrupperna.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Er omvärld håller ständigt koll på hur ni agerar – och inte agerar – på sociala medier. Och er målgrupp orienterar och engagerar sig primärt på sociala medier när de väljer vem de vill köpa av, rösta på eller rekommendera till andra.

Det är viktigare än någonsin att anpassa ton, budskap och talespersonernas kläder efter målgruppen. På så sätt kan era viktiga budskap tränga igenom bruset och nå fram till en stor publik av åskådare och bedömare på den sociala arenan.

Vi erbjuder både strategisk rådgivning och ledande teknologier som hjälper de största företagen och organisationerna att distribuera, lyssna, analysera och förstå budskap och dialoger på alla sociala kanaler.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Vi har kontor i hela Norden och erbjuder mediedata från nyheter över hela världen. Det ger oss stor kunskap om val av medier och budskap i ett internationellt medielandskap, såväl i redaktionella medier som på sociala medier.

Om ditt företag eller din organisation är på jakt efter nya kunder, medlemmar, bättre image eller ett annat strategisk mål – vänd dig till oss. Vi hjälper redan stora internationella varumärken med insikter och analyser från internationella marknader.

KONTAKTA EN RÅDGIVARE

Se även

Medieanalys

Våra medieanalyser och dashboards ger insikter om era omnämnanden, anseende och resultat i mediebilden.

Digitala plattformar

Vi erbjuder marknadens ledande teknik för att bevaka och analysera din kommunikation i sociala medier.

Följ oss på bloggen

Få insikter om de senaste trenderna inom mediebevakning. Följ våra experter i bloggen.

Kontakta oss

Våra analytiker och rådgivare förstår era krav på att uppnå resultat och kan ta er kommunikation ett steg längre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.