Svenskt MEDIEARKIV

Sök bland miljontals nyhetsartiklar och få svar på alla dina frågor

Vem sa vad och när? Infomedias mediearkiv ger dig svaren. Med en prenumeration får du tillgång till miljontals artiklar från tryckta och digitala medier.
Research

Utforska den historiska mediebilden med Sveriges största mediearkiv

Infomedias mediearkiv är Sveriges största mediearkiv med artiklar från webb, tryckta medier och radio och TV. Arkivet är baserat på modern teknik, vilket gör det snabbt att söka, ger bra filtreringsalternativ och gör det enkelt att hämta relevanta artiklar.

3.000+ källor
Infomedias mediearkiv hämtar varje dag innehåll från över 3.000 svenska källor inom båda webb och tryckta medier.

100+ miljon artiklar
Mediearkivet innehåller mer än 100 miljoner svenska artiklar.

media-research-1.svg

Håll dig uppdaterad

Sök i alla rikstäckande dagstidningar, regional- och lokal press, facktidningar och tidskrifter, nyhetsbyråer, onlinemedier och radio- och tv-sändningar.

Få en överblick

Bevaka näringslivet, det politiska landskapet eller kulturdebatten utifrån olika tidsintervall, ämnen, käll- eller medietyper.

Utforska nya möjligheter

Hitta nya leads genom att söka efter företag som slagit upp portarna nära dig, eller utforska vilka som nyligen bytt jobb i din bransch.

Optimera pressaktiviteter

Sätt dig in vad som tidigare skrivits om viktiga ämnen för dig och din verksamhet och få inspiration och upptäck nya medier som är relevanta för dina PR-aktiviteter.

Kontakta oss

Låt oss prata om dina behov och utmaningar så att vi kan komma tillbaka med ett erbjudande om tillgång till Infomedias svenska mediearkiv.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få inspiration 1-2 gånger i veckan. Till exempel om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.