fbpx

Ny Director of People & Organization

| CMO & Digital Officer
1 min. lästid

Infomediagruppen stärker sin nordiska och internationella verksamhet inom Media Intelligence och anställer fr.om. 1 augusti 2022 Karina Walhovd i en nyinrättad tjänst som Director of People & Organisation.

För att ytterligare stärka sin marknadsposition och växa företaget både nordiskt och internationellt är det viktigt att dra till sig branschens starkaste yrkeskompetens och samtidigt säkerställa en organisationsdesign som främjar tillväxt och personlig utveckling.

Infomediagruppen har därför anställt Karina Walhovd som ny Director of People & Organisation för att stärka företaget i hela Norden med fokus på ledning, kultur, organisation och kompetensutveckling.

– Jag är glad över att välkomna Karina Walhovd till Infomedia och vår nordiska ledningsgrupp. Karina kommer att sätta agendan för våra insatser inom People & Organisation på alla marknader och stödja vårt organisatoriska excellens-program, säger Infomediagruppens vd Thomas Vejlemand

Karina Walhovd kommer senast från en tjänst som HR Business Partner på Demant och har innan dess många års erfarenhet som Talent Manager på bl.a. Milestone Systems och som konsult och chef på flera Search & Selection företag.

– Jag är glad över att vara en del av Infomedia. Min huvudsakliga uppgift blir att bidra till att organisationen ständigt stödjer vår affärsstrategi och våra tillväxtplaner på alla marknader. Komplexiteten i mediaintelligensbranschen, Infomedias tillväxtplaner och den ökande kampen om talang är tillsammans en stor och spännande utmaning som jag ser fram emot att hjälpa till att lösa, säger Karina Walhovd.

Läs mer om Infomedia

Ladda ner PDF

Fyll i formuläret och du är redo att ladda ner det här blogginlägget som en PDF.

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt