fbpx

Infomedias CFO Kate Wichmann blir tillförordnad vd

2 min. lästid
Under våren beslutade Thomas Vejlemand sig för att avgå som vd för Infomedia med ett slutdatum senast vid årsskiftet. Efter en framgångsrik överlämning har bolagets CFO Kate Wichmann tagit över roller som tillförordnad vd från och med oktober. Koncernledningen består nu av Kate Wichmann och CCO Jørgen Momme Iversen.

”Som vi kommunicerade under våren har Thomas beslutat sig för att lämna Infomedia. I samband med detta kom vi överens om att Thomas skulle fortsätta så länge det var meningsfullt för Infomedia och som längst fram till årsskiftet. Vi har varit mycket nöjda med det arbete som Thomas har utfört sedan dess och vi har kommit långt med de överenskomna projekten. Tillsammans har vi beslutat att det nu är rätt tid att lämna över ansvaret. Jag är mycket glad över att Kate har gått med på att ta på sig rollen som vd tills en ny person har tillsatts, vilket vi kommer att meddela så snart vi har en sådan på plats.” säger Infomedias styrelseordförande Anders Heering.

Kate Wichmann anslöt till Infomedia 2018 och har mer än 30 års erfarenhet av mediebranschen med ledningspositioner på Egmont och Gyldendal. Hon är också styrelseledamot i Infomedias dotterbolag Opoint A/S, samt styrelseledamot i tech-startupen MediaCatch ApS, som Infomedia förvärvade sommaren 2022.

För ytterligare information

Anders Heering
Styrelseordförande
+45 20194044
ah@watchmedier.dk

Kate Wichman
CFO / Tillförordnad vd
+4530245262
kate.wichmann@infomedia.dk

Om Infomedia

Infomedia är Nordens ledande media intelligence-leverantör och levererar mediebevakning, medieanalyser och kommunikationsinsikter samt mjukvara till hantering av sociala medier. Våra produkter och tjänster ger alla sorters organisationer en värdefull insikt om deras kommunikation och anseende i nyheterna och sociala medier, lokalt och globalt.

Infomedia äger teknikföretaget Opoint som med sin webbcrawlningsteknologi levererar nyhetsflöden till bland annat mediebevakning och IT-företag internationellt. Vi är även exklusiv distributör av programvara från Talkwalker och Hootsuite, internationella mjukvaruföretag som specialiserat sig på bevakning och hantering av sociala medier.

Infomedia ägs av Berlingske Media och JP/Politiken Media Group och har ca 250 medarbetare fördelade på kontor i Köpenhamn, Århus, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Tallinn samt säljkontor i London och Huston för dotterbolaget Opoint.

www.infomedia.se

Ladda ner PDF

Fyll i formuläret och du är redo att ladda ner det här blogginlägget som en PDF.

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt