ZeroFOX

zf.svg

Det ultimata skyddet i sociala och digitala kanaler

ZeroFOX-plattformen skyddar er mot riktade nätfiskenangrepp, varumärkeskapning och en lång rad allvarliga hot på nätet.

Skydda er information

Era medarbetare är i allt högre grad beroende av externa digitala plattformar för att kommunicera, sälja produkter och mycket mer. De här plattformarna lever utanför era egna säkerhetsramar, och era aktiviteter där behöver därför särskilt skydd. ZeroFOX bemästrar de mest krävande utmaningar inom cybersäkerhet.

Skydda er organisation

De sociala och digitala kanalerna innebär helt nya hot mot organisationer. Hot offentliggörs i sociala medier, angrepp planläggs på ”den mörka webben” (Dark Web) och höga chefer utsätts för nätfiske, kontoövertaganden och efterlikning. Traditionella säkerhetsverktyg är inte anpassade till att hantera de här hoten, men här griper ZeroFOX in och skyddar er.

Skydda era varumärken

Ert anseende skapas i allt högre grad på nätet genom engagemang i sociala medier och digitala kanaler. När sociala konton och webbplatser hackas eller kopieras, är det ofta ytterst allvarligt. ZeroFOX agerar som er digitala säkerhetskonsult som försvarar dig och avlägsnar inlägg, konton och webbplatser som skadar ert anseende.

Sätt er i säkerhet med ZeroFOX

Så här kan ZeroFOX och Infomedia skydda er på internet – världens största och mest osäkra marknadsplats.

Företag är helt beroende av e-post, sociala medier och andra digitala kommunikationsplattformar för att bedriva sin verksamhet. ZeroFOX avancerade AI-teknik identifierar och avhjälper snabbt nätfiske- och malware-baserade angrepp på så skilda plattformar som Office 365, G-suite, Facebook och Linkedin.

Att bygga upp en skara engagerade följare i sociala medier är en av grundpelarna för att skapa starka varumärken. Men det blir allt vanligare att illvilliga krafter får tillgång till era sociala konton och publicerar komprometterande innehåll – och i värsta fall tar över era konton. ZeroFOX unika teknik skyddar Facebook-, Twitter-, LinkedIn- och Instagram-konton – och därmed viktiga kanaler för att styra ert anseende.

Falska sociala profiler, domäner och e-postadresser är centrala beståndsdelar i nästan alla cyberangrepp. Angriparna använder de här aktiviteterna för att sjösätta nätfiskekampanjer där de publicerar förfalskat innehåll om ditt företag, personer och varumärken. ZeroFOX avancerade bildanalys och teknik för att avlägsna kopior raderar automatiskt falska domäner, sociala profiler och kopior innan de hinner skada ditt företag.

På grund av ett växande antal cyberbrottslingar som hackar och delar stulen data är det viktigt att skydda din organisation och dina kunder mot digitala intrång och informationsläckor. ZeroFOX registrerar tecken på informationsläckage och identifierar gärningsmännen. Oavsett om det sker internt eller externt. Plattformen varnar automatiskt när känslig data kan ha läckt ut eller stulits från din organisation.
Cyberbrottslingar angriper ofta företag via falska mejladresser där de utger sig för att vara en högt profilerad person inom företaget. Syftet är att lura medarbetare, kunder och partners att skicka pengar, betala falska fakturor eller lämna vidare känslig information. Det här är ett växande problem, eftersom de flesta befintliga e-postsäkerhetslösningar inte är anpassade för att avvärja sådana angrepp. ZeroFOX identifierar e-postkopior och skickar en varning till er.
I webbhandelns tidsålder utnyttjar angripare falska domäner och sociala konton för att marknadsföra och sälja piratkopierat innehåll samt falska eller stulna varor. ZeroFOX skyddar ert anseende genom att se till att era kunder tar emot äkta vara när de handlar på nätet. Plattformens AI-teknik upptäcker förfalskningar på olika marknadsplatser och den mörka webben och avlägsnar falskt innehåll, falska produkter och icke auktoriserade återförsäljare innan de når dina kunder.

ZeroFOX ger bättre nattsömn

Företag och organisationer

Med en komplett plattform och kraftfulla integrationer löser ZeroFOX en lång rad säkerhetsutmaningar för företag och organisationer. ZeroFOX håller ett vaksamt öga på aktiviteter i hela ert digitala ekosystem och identifierar potentiella hot innan de skadar verksamhet, kunder, partner och anställda. Med ZeroFOX AI-drivna analysverktyg kan ni hitta och åtgärda riktade hot mot er organisation och människor i realtid och skapa användardefinierade regler som automatiskt avlägsnar hoten.

Högsta ledningen och VIPs

Ledare och VIPs löper särskilt stor risk att utsättas för digitala angrepp. Angriparna missbrukar ofta deras kändisskap, inflytande och anseende genom att efterlikna dem i sociala medier. Det kan handla om att ta över deras konto samt utföra e-postangrepp för att tillskansa sig och föra vidare känslig information, och få offren att utföra viktiga handlingar. Med ZeroFOX kan ni skydda era högsta ledare och övriga VIPs genom att snabbt identifiera och undanröja både virtuella/digitala och fysiska risker i organisationens samtliga, offentligt tillgängliga kanaler.

Varumärken

Skydda ert varumärke och det anseende som ni har byggt upp genom hårt arbete och lojala kunder i olika sociala och digitala kanaler och plattformar. ZeroFOX Brand Protection skyddar din organisation mot kritiska problem som t.ex. varumärkeskapning och bedrägerier mot era kunder genom missbruk av era varumärken, budskap och produktbilder. ZeroFOX Brand Protection hjälper varumärkesansvariga samt marknadsförings- och säkerhetsteam med att identifiera och reducera externa hot mot deras anseende, varumärken och kundrelationer.

Webb och e-post

Webbplatsen och sociala medier är ofta de första platser som kunder får kontakt med ert företag. Bedragare kan emellertid utnyttja din organisation på nätet och i sociala medier genom att efterlikna era domän- och e-postadresser. Syftet är att få intet ont anande användare att tro att de interagerar med ert varumärke. Med ZeroFOX kan ni skydda webbplatser, varumärken och andra immateriella rättigheter genom att identifiera och eliminera domänhackare och nätfiskekampanjer riktade mot era kunder och medarbetare.

Kika på ZeroFOX

Kika på ZeroFOX och upptäck de många möjligheterna att få komplett skydd i sociala medier och andra digitala kanaler. Det tar bara 30 minuter och är naturligtvis helt utan motkrav.

Infomedia + ZeroFOX

Vi implementerar ZeroFOX, så att plattformen stöder era utmaningar – och vi ser till att alla får den utbildning de behöver.

Risker och arbetsflöden

Vi kartlägger era arbetsflöden, så att ZeroFOX kan effektivisera och optimera ert arbete med digital riskövervakning och hantering av hot från sociala och digitala kanaler.

Business case

Vi ger er en tydlig bild av vad ZeroFOX kan göra för ert företag, och vad ni kan tjäna och spara genom att implementera plattformen.

Installation och utbildning

Vi hjälper dig med att installera ZeroFOX, så att plattformen stöder ert arbete i olika team, och vi ser till att alla får den utbildning de behöver.

Se även

Hantering av sociala medier
hootsuite-logo.svg
Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla aktiviteter i sociala medier i en skräddarsydd instrumentpanel.
bevakning och analys av sociala medier
talkwalker-logo.svg

Talkwalker är en prisbelönt plattform för bevakning och analys av sociala medier och används av världens största varumärken.

Kontakta oss

Låt oss kartlägga era behov, utmaningar och möjligheter när det gäller bevakning och hantering av risker och hot i sociala och digitala kanaler.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.