webbinar 11 mars kl 10.00-10.30

Employee Advocacy

Medarbetarna som ambassadörer

LÄNGD: 30 minutter

Program

Sociala medier har gjort det möjligt för dina kollegor att bli digitala ambassadörer för ert företag. Detta fenomen kallas för Employee Advocacy.

Dina kollegor är ofta de bästa ambassadörerna för ert företag eftersom användare av sociala medier engagerar sig mer i privatpersoners innehåll. Förtroende är den största anledningen till det: vi förlitar oss mer på vänner, familj och vårt eget nätverk än på företag, organisationer och varumärken.

Men hur möter företagen detta i praktiken? Att hitta bra berättelser och skapa innehåll är en viktig del av det, men om Employee Advocacy är nytt för er, kanske ni vill börja med att strukturera arbetet och bygga en intern gemenskap.

Webbinariet:

  1. Vad innebär Employee Advocacy i praktiken?
  2. Vilken effekt kan ni få med Employee Advocacy, internt och externt?
  3. Konkreta tips på hur du kommer igång själv.
  4. Möjliga fallgropar: vad du ska vara uppmärksam på och hur man möter de specifika utmaningarna om de kommer.

John Rosenbaum, Commercial Lead på Infomedia, kommer att prata om allt detta under webbinariet. Han belyser Employee Advocacy ur ett praktiskt perspektiv, med konkreta tips och mål.

Talare

John Rosenbaum

Få tillgång till webbinaret

Fyll i dina uppgifter. Välkommen!

Om Infomedia

Kommunikation kan störta regimer, avgöra val och skapa ikoniska varumärken. Med rätt kommunikation vid rätt tidpunkt och plats kan man vinna marknadsandelar, marknadsföra ett varumärke, öka omsättningen och minimera risker.

Men med 350 000 tweets per minut, 30 000 timmar nya YouTube-videor i timmen och över 2 miljoner nya onlineartiklar om dagen, har det aldrig varit mer utmanande att hålla reda på det.

Infomedia är din strategiska partner som omvandlar den kaotiska mediebilden till överblick, insikt och råd. Tillsammans med oss skapar du nya resultat.