Vill du arbeta med strategisk kommunikationsrådgivning baserat på data?

JOAKIM VEENHUIS & JOHAN WILBERG
Vi söker

Senior medieanalytiker

Infomedia är den nya spännande aktören inom media intelligence i Sverige. Nu söker vi fler kollegor och  hoppas att du vill vara med oss på resan.

Infomedias analysavdelning levererar rådgivning till Infomedias största kunder. Vårt primära mål är att ge våra kunder möjligheten att fatta kvalificerade beslut gällande deras kommunikation i mediekanalerna – print, webb, tv, radio, podd, och sociala medier – i relation till deras strategiska och taktiska kommunikationsmål och omdöme.

Du jobbar nära kunderna och därför söker vi en öppen och serviceorienterad analytiker som kan möta våra kunder med integritet, trovärdighet och genomslagskraft.

Vi erbjuder en spännande roll där du får vara med och utveckla våra analysprodukter, men också möjligheter att påverka din egen roll och utveckling.

vi söker

Medieanalytiker

Infomedias analysavdelning levererar rådgivning till Infomedias största kunder. Vårt primära mål är att ge våra kunder möjligheten att fatta kvalificerade beslut gällande deras kommunikation i mediekanalerna – print, webb, tv, radio, podd, och sociala medier – i relation till deras strategiska och taktiska kommunikationsmål och omdöme.

Vi söker två nya kollegor till vårt analysteam, en senior analytiker som känner branschen väl och har bred erfarenhet och den här rollen, där vi inte ställer krav på branscherfarenhetFörutom just erfarenheten är rollerna likartade och du kommer snabbt att få både leverans- och kundansvar. Vi är en platt organisation och det finns många utvecklingsmöjligheter för dig som är i början av din karriär. 

Som analytiker har du ett nära samarbete med både kunder och kollegor. En vanlig arbetsdag innebär ofta kundbesök, presentationer och/eller kontakt med kunder gällande analyser. 

Du kommer att vara i gott sällskap

Du arbetar med chefer och beslutsfattare inom kommunikation, PR och marknadsföring i några av landets största företag och organisationer.

Det här är Infomedia

Det är roligt och utvecklande att jobba på Infomedia. Från dag ett kommer du att välkomnas av kollegor i en fin gemenskap och stark kultur. Alla är redo att hjälpa dig att komma igång.

Ledande marknadsposition

Vi har en stark position och är både välkända och erkända i Norden. Vi delar kunskap mellan länderna och drar nyttja av fördelarna med att finnas på flera marknader.

En bransch i ständig utveckling

Mediebevakning och att mäta kommunikationen på grundval av data är mycket efterfrågat. Vi är därför en bransch i ständig utveckling.

Framtidens teknik

Vår bransch kom från en värld av pressklipp i bruna kuvert. Idag arbetar vi 100 % digitalt. Både med artificiell intelligens och annan spännande teknik.

Stark sammanhållning

På Infomedia är du aldrig ensam och du har många kollegor som kan stötta och guida dig. Vi styr mot gemensamma mål och hjälper alltid varandra.

Hög professionalism

Vi är professionella och arbetar i tvärvetenskapliga team med många expertområden. Vi sätter ribban högt och vill skapa lösningar som ligger i framkant.

Kul med kollegor

Vi har kul tillsammans på Infomedia och det är nära till skratt. När du har tid och lust finns det alltid någon som gärna tar en lunch på en närliggande restaurang eller fikar.

Starka ägare och stabil ekonomi

Vi ägs av Danmarks ledande mediegrupper och med en god ekonomi år efter år står vi på en stark grund. 

I hjärtat av Stockholm city

Vi finns ett stenkast från Stureplan och en kort promenad från tunnelbanan. Närheten till Humlegården och möjlighet till walk-and-talk i parken är en trevlig del av vår vardag.

Hållbarhet

Alla har ansvar för att skapa en mer hållbar framtid. Därför är vi en del av UN Global Compact, där vi tillsammans med andra verksamheter tar vårt samhällsansvar på allvar.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Mejla analyschef Johan Wilberg johan.wilberg@infomedia.se.