Brinner du för kundmötet och nya affärer?

MaGnus Helling, Head of Sales
vi söker

Sales Development Representative

Infomedia är den nya spännande aktören inom media intelligence i Sverige. Nu växer vårt säljteam och vi hoppas att du vill vara med oss på resan. Jobbet innebär en möjlighet att arbeta med några av Nordens största företag och statliga organisationer i ett ambitiöst och drivet gäng.

Som Sales Development Representative kommer du att identifiera nyckelpersoner i företag och organisationer inom olika typer av branscher. Du kommer sedan att kommunicera värdet av att använda Infomedia till dessa personer och boka möten med dem.

Du får arbeta i en miljö där du ständigt utmanas och utvecklas och är med och ser till att Infomedia blir en ännu starkare kraft att räkna med i Sverige. Vårt team stöttar varandra för att ständigt utmanas och utvecklas – och hjälper dig att nå dina mål. Infomedias trevliga gäng sitter i hjärtat av Stockholm city, ett stenkast från Stureplan.

vi söker

Bid manager

Har du erfarenhet av offentliga upphandlingar och vet hur de hanteras på bästa sätt? Vi har ambitiösa tillväxtplaner och hoppas att du vill hänga med.

I rollen som Bid Manager ansvarar du för offentliga upphandlingar, arbetar med projektledning och administrativa uppgifter samt att presentera Infomedias erbjudande för offentliga aktörer. Du har ett starkt fokus på att vinna de upphandlingar företaget borde vinna och tror på laget framför jaget.

Du kommer att arbeta i ett team där vi hjälper och stöttar varandra för att utmanas och utvecklas. Vårt kontor finns i hjärtat av Stockholm city, ett stenkast från Stureplan.

Du kommer att vara i gott sällskap

Du arbetar med chefer och beslutsfattare inom kommunikation, PR och marknadsföring i några av landets största företag och organisationer.

Det här är Infomedia

Det är roligt och utvecklande att jobba på Infomedia. Från dag ett kommer du att välkomnas av kollegor i en fin gemenskap och stark kultur. Alla är redo att hjälpa dig att komma igång.

Ledande marknadsposition

Vi har en stark position och är både välkända och erkända i Norden. Vi delar kunskap mellan länderna och drar nyttja av fördelarna med att finnas på flera marknader.

En bransch i ständig utveckling

Mediebevakning och att mäta kommunikationen på grundval av data är mycket efterfrågat. Vi är därför en bransch i ständig utveckling.

Framtidens teknik

Vår bransch kom från en värld av pressklipp i bruna kuvert. Idag arbetar vi 100 % digitalt. Både med artificiell intelligens och annan spännande teknik.

Stark sammanhållning

På Infomedia är du aldrig ensam och du har många kollegor som kan stötta och guida dig. Vi styr mot gemensamma mål och hjälper alltid varandra.

Hög professionalism

Vi är professionella och arbetar i tvärvetenskapliga team med många expertområden. Vi sätter ribban högt och vill skapa lösningar som ligger i framkant.

Kul med kollegor

Vi har kul tillsammans på Infomedia och det är nära till skratt. När du har tid och lust finns det alltid någon som gärna tar en lunch på en närliggande restaurang eller fikar.

Starka ägare och stabil ekonomi

Vi ägs av Danmarks ledande mediegrupper och med en god ekonomi år efter år står vi på en stark grund. 

I hjärtat av Stockholm city

Vi finns ett stenkast från Stureplan och en kort promenad från tunnelbanan. Närheten till Humlegården och möjlighet till walk-and-talk i parken är en trevlig del av vår vardag.

Hållbarhet

Alla har ansvar för att skapa en mer hållbar framtid. Därför är vi en del av UN Global Compact, där vi tillsammans med andra verksamheter tar vårt samhällsansvar på allvar.

 

Vill du veta mer?

Kontakta försäljningschef Magnus Helling på tfn 0763–250 586.