skip to Main Content

Stark affärsprofil kommer att leda det nya Infomedia-äventyret i Sverige

Joakim Veen Huis

PRESSMEDDELANDE

I mars 2020 kommer Joakim Veen Huis, för närvarande Head of Sales – Retail på Bisnode, att bli ny Sverigechef och del av det nya Infomedia-kontoret i Stockholm. Anställningen är den första stora milstolpen för Infomedia i Sverige efter förvärvet av den nordiska M-Brain-verksamheten i oktober.

Thomas Vejlemand, koncernchef för Infomedia, är förväntansfull inför det nya ledarskapstillskottet:

”För vårt danska bolag var beslutet att förvärva M-Brain-kontor i både Sverige och Norge ett ambitiöst beslut, så naturligtvis var vi tvungna att vara lika ambitiösa för att hitta rätt ledare för Infomedia i Sverige. Vi ville ha någon som var både en erfaren ledare, hade en stor kunskap om marknaden, ett tillvägagångssätt för att leverera högkvalitativ data och insikter som skulle matcha våra egna. Lyckligtvis hittade vi allt detta i Joakim Veen Huis, som dessutom är en fantastisk kille.”

En drivkraft för banbrytande insikter

Joakim har stor erfarenhet inom datainsamling och dataanalys från sina tretton år på Bisnode, där han hjälpt företag att använda data för att fatta smartare beslut, förbättra strategier och skapa tillväxt. En expertis han kommer att ha stor användning för inom Infomedia:

”Jag kommer att bistå kunderna med råd om hur man filtrerar och organiserar sin data i ett komplext och fragmenterat medielandskap – och naturligtvis infria Infomedia-löftet att skapa ”insight for impact”, säger Joakim och fortsätter:

”Tillsammans med de fantastiska medarbetarna i Infomedia vill jag hjälpa till att vara en drivkraft för banbrytande insikter inom den nordiska marknaden. Snart tar vi en marknadsledande position inom mediebevakning.”

Joakim kommer att påbörja sin nya tjänst den 1 mars 2020.

Om Infomedia

Infomedia A/S är ett nordiskt bolag inom Media Intelligence, specialiserat på mediebevakning, medieanalys och kommunikationsinsikter. Bolaget har mer än 240 anställda, ett huvudkontor i Köpenhamn, kontor i Stockholm, Oslo och Tallinn samt ett produktionsbolag i Chennai, Indien. Bolaget grundades 2003 och ägs gemensamt av de två största mediehusen i Danmark, JP / Politikens Hus och Berlingske Media.

Infomedia äger även teknologiföretaget Opoint Technology A / S, vars verksamhet inkluderar en marknadsledande webbcrawlerplattform som erbjuder global övervakning av över 170 000 ledande online-medier, ett globalt webbarkiv, metadataberikat webbinnehåll och över 100 internationella mediebevaknings- och teknikkunder.

För mer information vänligen kontakta:

Thomas Vejlemand,
CEO, Infomedia
+45 31373025
tv@infomedia.dk

Joakim Veen Huis
+46 70 749 34 03
veenhuisjoakim@gmail.com

Back To Top