5/5
Mediebevakning hos INFOMEDIA

Övervaka ditt varumärke och konkurrenter globalt för endast 799:- pr. md.

För endast 799:- kr per månad får du levererat allt som sägs och skrivs om ditt företag i alla världens online nyhetsmedier, på Facebook, Twitter, Instagram och bloggar.

Global Mediebevakning

Infomedia övervakar ditt varumärke globalt i mer än 200.000 nyhetsmedier

Infomedia övervakar ständigt ca. 200.000 webbnyhetsmedier och ger tillgång till  +7 miljard artiklar från varje hörn på internet. Detta gör oss till världens ledande leverantör av data från online nyhetsmedier.

Få mediebevakning och analys på en digital plattform

Få information i mobilen, bli uppdaterad varje morgon genom ett dagligt mejl eller få omfattande överblick i vår mediebevakningsportal. Vi erbjuder också en skräddarsydd omvärldsbevakning för era behov.

Överblick och insikter varje dag

Du får fullständig överblick och fördjupade insikter via vår mediebevakningsportal. Sök, ordna, arkivera och mycket mer.

Dagens överblick på mejl

Med Infomedias dagliga omvärldsbevakning levererat till inkorgen är ni uppdaterade och får en nödvändig överblick alla dagar.

Bli uppdaterad på din mobil

Ladda ner vår app och ta din mediebevakning med dig i fickan. Då uppdateras du också när du är på språng.

Vi hittar era omnämnanden. Varje dag. Minut för minut.

Infomedia erbjuder den bredaste och mest precisa omvärldsbevakningen på marknaden. För endast 799:- pr. md. får du en solid översikt varje dag

Vara uppdaterad

Få överblick över alla dina medieomtaler via e-post och vår portal

Sök omnämnanden

Hitta dina omnämnanden enkelt med de olika sökprofilerna och nyckelorden du har valt.

Skapa rapporter

Skapa anpassade projektmappar och rapporter på ett enkelt och enkelt sätt.

Dela omnämnanden

Dela dina omnämnanden med kollegor, ledning och andra intressenter.

Se statistik

Du får enkel tillgång till statistik och insikter i effekten av din kommunikation.

Infomedia bidrar till att hålla oss uppdaterade på vad som händer hos våra samarbetspartners, kunder och på marknaden i stort och ger oss insikter kring trender och andra aktiviteter på marknaden. 

Malin Cohn, Tjänsteutveckling, SOS Alarm

Varför mediebakning?

Ditt rykte är den mest värdefulla valutan, och både ett gott och ett dåligt rykte kan läsas direkt i botten. Med infomedia är du alltid med på vad som sägs och skrivs om ditt företag, varumärke, dina konkurrenter – eller vad som annars påverkar ditt företag och ditt rykte.

Kommunikationsansvariga har ett växande behov av att bevaka, analysera och optimera sin kommunikation. Lokalt, regionalt, nationellt och globalt. I tryck, på nätet, i sociala medier, på tv och radio, i poddsändningar – ja till och med på The Dark Web.

Infomedia har det största örat mot marken inom omvärldsbevakning och snappar upp allt som sägs och skrivs om ditt varumärke, dina konkurrenter, din bransch – och allt annat som påverkar ditt företags position och anseende. Vi ser till att du alltid är den första som vet, så att du kan ta täten och optimera er kommunikation.

Ansvariga för marknadsföring och digitala kanaler har ett behov av att förstå sina marknader, målgrupper och medier – och av att få inblick i vad som fungerar och inte. Infomedia erbjuder avancerad AI-teknik, digitala verktyg, analytiker och rådgivare som står redo att hitta svaren.

Få viktig kunskap om var, när, hur och vem i kundsegment reagerar på era produkter, varumärken och kampanjer. På så sätt kan du skapa innehåll och budskap baserat på fakta i stället för magkänslan – och komma snabbare i mål.

Undrar om mediebevakning och medieanalyser kan göra något särskilt för säljansvariga? Det korta svaret är: Ja. Rätt sökord och avancerade sökalgoritmer kan hjälpa dig att kartlägga nya affärsmöjligheter och generera leads.

Daglig mediebevakning håller ditt säljteam uppdaterat om nya möjligheter, så att ni kan ligga steget före konkurrenterna. Och en medieanalys kan ge er ytterligare insikter om relevanta marknader.

Tror du det först när du ser det? Vi visar dig gärna hur.

Kommunikation och ledning går hand i hand. En ledning med tillgång till rätt verktyg för att kommunicera och inblick i effekten av kommunikation får större genomslagskraft än andra. Våra analyser och vår rådgivning är avsedda att hjälpa högsta ledningen att förstå hur kommunikation förändrar företagets omvärld – och i slutändan dess ställning och anseende.

Tillsammans identifierar vi strategiska mål, nyckelpersoner, kärnbudskap och ärkerivaler, och vi formulerar rätt nyckeltal (KPI:er) som täcker in länder, regioner, varumärken och affärsenheter.

Infomedia har tillgång till enorma mängder historiska mediedata samt marknadens mest avancerade teknik för Mediebevakning. Det ger både insikt om dåtiden och en ingång till framtiden.

Vem sa t.ex. vad, och när? Använd våra danska och internationella mediearkiv till efterforskningar och få kunskap du inte hittar någon annanstans. Eller låt oss designa er unika sökalgoritm för att snappa upp nya trender eller övervaka vad konkurrenter och influencers säger och gör. Vem lanserar t.ex. vad och när? Eller hur kan vi hitta ny kunskap om de saker som gör era produkter och tjänster unika?

Våra avancerade tjänster för mediebevakning och kommunikationsanalys hjälper HR-ansvariga att förstå hur er kommunikation påverkar företagets anseende – och därmed dess förmåga att locka till sig talanger.

Men vår kompetens sträcker sig ännu längre. Vi kan också hjälpa till med att hitta rätt talanger, om du själv eller din rekryteringsbyrå har svårigheter med det. Det kan ju hända att talangerna finns någon helt annanstans än där ni letar. Vi kan designa algoritmer som lyssnar till bestämda ord och snabbare hittar nålen i höstacken. Kanske på en avlägsen plats i världen?

Att befinna sig nära kunderna och deras affärsutmaningar är A och O för alla i byrå- och rådgivningsbranschen. Det gäller att ligga på topp när det gäller kunskap med verktyg för att upptäcka trender, omnämnanden, stämningar och allt det där som är viktigt för era kunder. Och du behöver göra det i och på samtliga medier, plattformar och platser.

Infomedia erbjuder lösningar till både byråer och andra konsultföretag som har behov av att övervaka och förstå kommunikation och omnämnanden bland sina kunder – och för sina kunder. Ingen har bredare och djupare täckning på marknaden.

Infomedias kundlista rymmer några av Sveriges största offentliga institutioner. Vi vet att effektiv kommunikation sker på andra premisser och mäts med andra parametrar än vad som gäller inom de största privata bolagen.

Därför är vi högst specialiserade på att övervaka, analysera och optimera kommunikation inom olika medier för allt från partier och myndigheter till departement och regioner. Vi tillgodoser även de mest specifika behov av mediebevakning, analys och rådgivning. Och vi erbjuder effektiva verktyg för att hantera viktiga uppgifter i kommunikationsavdelningens dagliga arbete.

Mediebevakning

Du får allt detta med vår paketlösning
kr 799 pr. md.
  • Bevakning av 178 000+ nyhetsmedier
  • Antal öpppnade artikler/år: 500
  • Inkl. Facebook, Instagram och Twitter
  • Inkl. nordisk bloggbevakning
  • Obegränsat antal användare
  • Obegränsat antal sökprofiler/ord
  • E-postaviseringar och RSS
  • Skapa och exportera rapporter i PDF
  • Gratis installation och 1 timmars råd
erbjudanden

Kontakta os och hör mer

Skicka oss din kontaktinformation så återkommer vi snart.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
GRATIS E-PAPER

5 tips för den bästa mediebevakningen

Bra mediebevakning mäter effekten i ert PR- och kommunikationsarbete, tipsar försäljningsavdelningen om nya affärsmöjligheter och ger marknadsavdelningen en oumbärlig inblick i branschen och konkurrenterna.

Här ger vi dig fem rekommendationer om hur du får den bästa mediebevakningen.