fbpx
DYK NER I DET SVENSKA MEDIEARKIVET

Mediearkiv

Vem sa vad och när? Infomedias mediearkiv ger dig svaren. Med en prenumeration får du tillgång till miljontals artiklar från tryckta och digitala medier. 

Vem sa vad och när?

Infomedias mediearkiv är Sveriges mest heltäckande och tillgängliga verktyg för research inom redaktionella medier och täcker både privata och offentliga organisationers behov.

Yrkesverksamma inom marknadsföring och kommunikation har ett stigande behov av att skaffa sig en överblick i denna kaotiska mediemiljö. Med Infomedias mediebevakning får du en dagliga överblick och slipper missa viktiga omnämnanden i media. Med Infomedias mediearkiv har du ytterligare möjlighet att söka bakåt i tiden efter alla möjliga historiska ämnen.

Det är inte bara intressant för marknadsföring- och kommunikationsavdelningarna, men kan vara avgörande för kollegor i hela organisationen. Att till exempel ha tillgång till historisk mediedata för att få en överblick över framtiden kan gynna dina kollegor som arbetar med produktutveckling.

När lanserade till exempel konkurrenten en viss produkt? Vem sa något specifikt och när? Eller vad har sagts och skrivits om ett ämne du är särskilt intresserad av? Mediearkivet ger dig ofta svaren snabbt.

Infomedias mediearkiv är ett digitalt research-verktyg med unika data om nästan allt som sagts och skrivits i svensk media de senaste 20 åren. Med avancerade sökalternativ för personer, platser, ämnen och evenemang etc. är Infomedias mediearkiv ett effektivt verktyg för landets bibliotek, skolor, universitet och andra offentliga organ.

Mediearkiv

Utforska den historiska mediebilden med Sveriges största mediearkiv

Infomedias mediearkiv är Sveriges största mediearkiv med artiklar från webb, tryckta medier och radio och TV, även bakom betalväggar. Mediearkivet är baserat på modern teknik, vilket gör det snabbt att söka, enkelt att hämta relevanta artiklar ur mediedatabasen och ger bra filtreringsalternativ.

3 000+ källor
Infomedias mediearkiv hämtar varje dag innehåll från över 3 000 svenska källor inom båda webb och tryckta medier i mediedatabasen.

100+ miljoner artiklar
Mediearkivet innehåller fler än 100 miljoner svenska artiklar.

Håll dig uppdaterad

Sök i alla rikstäckande dagstidningar, regional- och lokal press, facktidningar och tidskrifter, nyhetsbyråer, onlinemedier och radio- och tv-sändningar i mediearkivet.

Få en överblick

Bevaka näringslivet, det politiska landskapet eller kulturdebatten utifrån olika tidsintervall, ämnen, käll- eller medietyper.

Utforska nya möjligheter

Hitta nya leads genom att söka efter företag som slagit upp portarna nära dig, eller utforska vilka inom din bransch som nyligen bytt jobb i mediearkivet.

Optimera pressaktiviteter

Sätt dig in i vad som tidigare skrivits om viktiga ämnen för dig och din verksamhet, få inspiration och upptäck nya medier som är relevanta för PR-aktiviteter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Kontakta oss

Låt oss prata om dina behov och utmaningar så återkommer vi med ett erbjudande om tillgång till Infomedias mediearkiv.

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt