Digitala plattformar

De bästa verktygen för ditt arbete med sociala medier

Vi samarbetar med några av de bästa på marknaden, så att ni kan uppnå ännu större framgångar i sociala medier.

Digitala plattformar

Hantera alla era digitala och sociala kanaler i vardagen

Hantering av sociala medier
hs.svg

Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla aktiviteter i sociala medier i en skräddarsydd instrumentpanel.

Bevakning och analys av sociala och digitala medier
talkwalker-logo.svg

Talkwalker är en prisbelönt, digital plattform för bevakning och analys av sociala och digitala medier.

Skydd av digitalt varumärke
zf.svg

ZeroFOX skyddar er mot säkerhetsrisker på alla områden inom sociala medier, mobil, e-post samt “den mörka webben” (Dark Web).

hootsuite-logo.svg
Hootsuite

Den kompletta plattformen för hantering av sociala medier

Hootsuite är en komplett plattform för hantering av sociala medier, som samlar alla aktiviteter i en skräddarsydd instrumentpanel. Följ, engagera och nå ut till era användare, fans och kritiker i fler än 65 olika sociala medier.

Från Hootsuite kan ni planera och publicera innehåll till era profiler, bevaka samtal och utvalda ämnen samt besvara kommentarer och meddelanden.

Välj själv hur din instrumentpanel ska se ut och gör anpassningar för olika avdelningar och behov.

talkwalker-logo-white
Talkwalker

Det intelligenta verktyget för att bevaka och förstå sociala och digitala medier

Talkwalkers AI-drivna plattform levererar insikter som hjälper företag att stärka sina varumärken i sociala medier. Med Talkwalkers bevaknings- och analysverktyg får ni realtidsinsikter om vad som sker i alla sociala kanaler och onlinemedier på hela 187 språk. På så sätt kan ni identifiera potentiella kriser innan de briserar.

Fler än 2 000 ledande globala varumärken har valt
Talkwalker, eftersom deras starka programplattform levererar värdefulla insikter om deras målgruppers samtal i olika sociala medier.

ZeroFOX

Det ultimata skyddet i sociala och digitala kanaler

Medarbetare på företag och organisationer är i allt högre grad beroende av externa plattformar för att kommunicera internt och externt, dela och gå igenom idéer, sälja produkter och mycket mer. De här plattformarna lever utanför era egna säkerhetsramar och kräver därför en ny typ av skydd.

Med hjälp av olika datakällor och artificiell intelligens identifierar och avhjälper ZeroFOX riktade nätfiskeangrepp, varumärkeskapning och en lång rad andra hot mot er digitala närvaro.

Man vill kunna lära sig av en konsult eller partner, och med Infomedia vet vi att om vi undrar något inom kommunikation, marknadsföring eller sociala medier så kan vi höra av oss och få vägledning, och lära oss något nytt. Det ser vi som ett otroligt stort mervärde!

Nenne Nestius, Innehållsansvarig sociala medier

Om våra partners

Vi samarbetar med de bästa

Vi hjälper företag och organisationer som är ledande på sina marknader. Det förpliktigar inte bara oss själva, utan också våra partners. Vi samarbetar därför bara med de bästa.

Hootsuite har av Forrester flera gånger utsetts till ledande plattform när det gäller att hitta, planera, hantera och mäta innehåll i sociala medier. Talkwalker har vunnit flera priser för sin teknik och plattform, och ZeroFOX är ledande på marknaden för digital säkerhet.

 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få inspiration 1-2 gånger i veckan. Till exempel om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.