fbpx
HANTERA ERA SOCIALA KANALER

Digitala plattformar för hantering av sociala medier

Bevaka, analysera och hantera sociala medier. Vi samarbetar med några av de bästa leverantörerna på marknaden, så att ni kan uppnå ännu större framgångar i sociala och redaktionella medier.

Digitala plattformar

Hantera alla era digitala och sociala kanaler i vardagen

Hantering av sociala medier
Hootsuite-saffron-rgb.svg

Hootsuite är en ledande plattform som samlar alla aktiviteter i sociala medier i en skräddarsydd instrumentpanel.

Bevakning och analys av sociala och digitala medier

Talkwalker är en prisbelönt, digital plattform för bevakning och analys av sociala och digitala medier.

Hootsuite-black-rgb
Hootsuite

Den kompletta plattformen för hantering av sociala medier

Hootsuite är en komplett plattform för hantering av sociala medier, som samlar alla aktiviteter i en skräddarsydd instrumentpanel. Följ, engagera och nå ut till era användare, fans och kritiker i fler än 65 olika sociala medier.

Från Hootsuite kan ni planera och publicera innehåll till era profiler, bevaka samtal och utvalda ämnen samt besvara kommentarer och meddelanden.

Välj själv hur din instrumentpanel ska se ut och gör anpassningar för olika avdelningar och behov.

Talkwalker

Det intelligenta verktyget för att bevaka och förstå sociala och digitala medier

Talkwalkers AI-drivna plattform levererar insikter som hjälper företag att stärka sina varumärken i sociala medier. Med Talkwalkers bevaknings- och analysverktyg får ni realtidsinsikter om vad som sker i alla sociala kanaler och onlinemedier på hela 187 språk. På så sätt kan ni identifiera potentiella kriser innan de briserar.

Fler än 2 000 ledande globala varumärken har valt
Talkwalker, eftersom deras starka programplattform levererar värdefulla insikter om deras målgruppers samtal i olika sociala medier.

Man vill kunna lära sig av en konsult eller partner, och med Infomedia vet vi att om vi undrar något om kommunikation, marknadsföring eller sociala medier så kan vi höra av oss och få vägledning, och lära oss något nytt. Det ser vi som ett otroligt stort mervärde!

Nenne Nestius, Innehållsansvarig sociala medier

Om våra partners

Vi samarbetar med de bästa

Vi hjälper företag och organisationer som är ledande på sina marknader. Det förpliktigar inte bara oss själva, utan också våra partners. Vi samarbetar därför bara med de bästa.

Hootsuite har av Forrester flera gånger utsetts till den ledande plattformen när det gäller att hitta, planera, hantera och mäta innehåll i sociala medier. Talkwalker har vunnit flera priser för sin teknik och plattform.

Infomedia Blogg

Läs mer på bloggen

Få inspiration, tips och råd om hantering av sociala medier på vår blogg.

Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration om spännande webinars, whitepapers och intressanta case. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Boka en Hootsuite demo

Boka en Talkwalker demo

Ladda ner vår e-bok

Mediebevakning
- vägen till insikt