Sales Development Representative

Brinner du för kundmötet och för att skapa nya kontakter? Vill du utveckla dina kunskaper inom försäljning och ta nästa steg i din B2B-karriär? Sök då tjänsten som Sales Development Representative.

Om jobbet som Sales Development Representative

Du kommer att identifiera nyckelpersoner i företag och organisationer inom olika typer av branscher. Därefter kommer du kommunicera värdet av att använda Infomedia och i nästa steg boka in kundmöten.

Du följs upp på hur många möten du bokar in åt säljarna, men framför allt mäts du på antalet möten som sedan genererat affärer. Du kommer att arbeta i en miljö där du ständigt utmanas och utvecklas och är med och ser till att Infomedia blir en ännu starkare kraft att räkna med i Sverige.

Dina främsta arbetsuppgifter

Du kommer att kontakta nya kunder inom Sverige för att berätta om värdet Infomedia skapar och hur vi kan hjälpa våra kunder till affärskritiska mediainsikter. De potentiella kunderna når du främst via mötesbokning per telefon och e-post. Du ingår i ett dedikerat, sammansvetsat och engagerat team där alla är måna om att du ska lyckas med dina mål.

Vi söker

Du är van vid att knyta nya kontakter och skapa affärsmöjligheter. De beslutsfattare du har kontakt med är främst presschefer, kommunikationschefer och marknadschefer inom företag och organisationer, så det är viktigt att du har förståelse för dem och kan prata på deras nivå.

 • Du har erfarenhet inom cold-calling
 • Du pratar och skriver på flytande svenska och engelska (vi ingår i en internationell koncern)
 • Du är resultatorienterad och mycket driven
 • Du inspireras och trivs i en miljö som präglas av högt tempo

Önskvärda erfarenheter

 • Universitetsstudier eller studier på yrkeshögskola inom business är starkt meriterande
 • Idrottserfarenhet på hög nivå är meriterande

Vi erbjuder

 • Ett spännande företag med kontor över hela Norden
 • Möjlighet att arbeta med några av Nordens största företag och statliga organisationer
 • Du kommer att ingå i ett team där vi hjälper och stöttar varandra för att ständigt utvecklas
 • En rolig och utvecklande miljö där det finns goda chanser att växa i organisationen
 • Möjligheten att sälja en attraktiv SaaS-lösning inom mediebevakning
 • Säljtävlingar med priser
 • En marknadsmässig grundlön i kombination med provision
 • Kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag
 • Ett modernt och centralt kontor i Stockholm city, nära Stureplan

Är du intresserad av tjänsten?

Tjänsten är på heltid. Observera att vi endast accepterar ansökningar via ’SÖK NU’ på grund av GDPR-regler. Vi ber dig att inte ladda upp dokument som innehåller ditt personnummer.

Vi tar emot ansökningar till och med 31 mars och vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Länka gärna till en kort videopresentation av dig själv i portalen om du vill. Annonsen ligger kvar tills vi har hittat rätt kandidat. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta försäljningschef Magnus Helling på Magnus.Helling@infomedia.se.

Vi uppmuntrar alla kvalificerade kandidater att söka tjänsten oavsett kön, ålder, religion och etnisk bakgrund.

Om Infomedia

Infomedia är ett ledande nordiskt media intelligence-företag. Med avancerad teknik, komplexa algoritmer och ett starkt team av skickliga medarbetare övervakar vi allt som sägs och skrivs om våra kunder i alla typer av redaktionella och digitala medier världen över.

Vi har tillgång till enorma mängder data och erfarna människor, vilket gör oss till en ledande aktör på marknaden för mediebevakning, analys och kommunikation. Vårt mål är att ge våra kunder ökad drivkraft och värdefulla insikter i ett växande komplext medielandskap genom vår övervakning, rapportering och rådgivning.

Som marknadsledare har Infomedia en önskan att sätta nya standarder för företagens förmåga att fatta kvalificerade kommunikationsbeslut för alla mediekanaler och därigenom bidra till att våra kunder uppnår sina affärsmål och ett gott rykte.